I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Merchant Centers landsspecifika begränsningar

En anpassad ikon för Merchant Center Classic och Merchant Center Next.

Google måste följa de sanktioner och exportrestriktioner som utfärdats av United States Treasury Department, Office of Foreign Assets Control (OFAC), United States Commerce Department’s Bureau of Industry & Security samt andra gällande sanktioner. Som ett resultat av detta är Merchant Center inte tillgängligt för återförsäljare i följande länder och territorier:

• Krim
  • Kuba
  • Folkrepubliken Donetsk (FRD) och Folkrepubliken Lugansk (FRL)
  • Iran
  • Nordkorea
  • Sevastopol
  • Syrien
Obs! Företag från ett begränsat land eller territorium stöds inte även om de inriktar sig på icke begränsade länder.

Merchant Center är heller inte tillgängligt för juridiska eller fysiska personer som omfattas av tillämpliga handelssanktioner och exportlagar. Det är inte heller tillgängligt för enheter eller privatpersoner som ägs eller kontrolleras av eller agerar för eller på uppdrag av sådana begränsade enheter eller enskilda personer.