In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Meer informatie over landspecifieke beperkingen van Merchant Center

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Google moet zich houden aan sancties en exportcontroles die worden gehandhaafd door het Office of Foreign Assets Control (OFAC) van het Amerikaanse ministerie van Financiën en het Bureau of Industry & Security van het Amerikaanse ministerie van Handel, en aan overige toepasselijke sancties. Daarom is Merchant Center niet beschikbaar voor verkopers in de volgende landen en gebieden:

• De Krim
  • Cuba
  • De zogenoemde Volksrepubliek Donetsk (DNR) en Volksrepubliek Loehansk (LNR)
  • Iran
  • Noord-Korea
  • De stad Sebastopol
  • Syrië
Opmerking: De service is niet beschikbaar voor bedrijven uit deze landen en regio's, zelfs als ze landen zonder beperking targeten.

Merchant Center is ook niet beschikbaar voor entiteiten of individuen waarvoor beperkingen gelden op grond van toepasselijke handelssancties en nalevingswetgeving voor export. Merchant Center is evenmin beschikbaar voor entiteiten of individuen die eigendom zijn van of worden beheerd door of optreden voor of namens dergelijke beperkte entiteiten of individuen.