Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Tuotetietojen muokkaaminen Kauppiaskeskuksessa

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Kun olet ladannut tuotetiedot Kauppiaskeskukseen, voit muokata niitä suoraan sieltä Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit muokata tuotteen ominaisuuksia, kuvauksia ja muita määritteitä.

Ohjeet

Voit muokata tuotetietoja Kauppiaskeskuksessa seuraavasti:

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus‑tilillesi.
  2. Valitse navigointivalikosta Tuotteet ja klikkaa Kaikki tuotteet.
  3. Valitse muokattava tuote.
  4. Klikkaa kynäkuvaketta Edit muokataksesi tuotetta.
  5. Muokkaa muutettavien määritteiden arvoja.
  6. Klikkaa Tallenna. Google tarkastaa muokatun tuotteen. Kun muokkaukset on hyväksytty, tuotteesi päivitetään.

Huom. Muokkaukset ovat pysyviä. Ne myös ohittavat kaikki suoraan syötteessä tehdyt päivitykset ja niiden käsittelyyn voi mennä useita minuutteja. Tuotteen hintaan tai saatavuuteen liittyvät automaattiset tuotepäivitykset ovat kuitenkin etusijalla Kauppiaskeskuksessa tehtyihin muokkauksiin nähden. Automaattisten fiidien luomien tarjousten linkki [link] ‑määritettä ei voi muokata.

Voit kumota Kauppiaskeskuksessa tehdyt muokkaukset seuraavasti:

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus‑tilillesi.
  2. Valitse navigointivalikosta Tuotteet ja klikkaa Kaikki tuotteet.
  3. Valitse muokattava tuote.
  4. Klikkaa kynäkuvaketta Edit muokataksesi tuotetta.
  5. Klikkaa muokatun määritteen vierestä palautuskuvaketta Undo. Arvo ilmaisee määritteen arvon viimeisimmässä syötteen latauksessa.
  6. Klikkaa Tallenna.

Näin Kauppiaskeskuksessa tehdyt tuotetason muokkaukset toimivat syötesääntöjen kanssa

Kauppiaskeskuksessa tehty määritteen manuaalinen muokkaus on aina etusijalla syötesääntöön nähden. Jos esimerkiksi tuotteen A määritteen X arvo on syötteessä 1 ja syötesääntö vaihtaa sen arvoon 2, mutta on olemassa myös manuaalinen muokkaus arvoon 3, määritteen arvona tulee olemaan 3.

Huomaa, että jos tuotteen A määritettä X käytetään syötesäännöissä, jotka vaikuttavat toiseen tuotteeseen (tuote B), myös syötesääntöjen havaitsema arvo määritteelle X on 3.

Huom. Omia määritteitä ei voi muokata.