Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Ulkoisen myyjän tunnus [external_seller_id]

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Ulkoisen myyjän tunnusta [external_seller_id] käytetään kauppapaikoissa yksittäisten myyjien tunnistamiseen, kun tuotteita ladataan usean myyjän tilille.

Sisällys

Käyttö

Required Pakollinen usean myyjän tileillä

Käytä ulkoisen myyjän tunnus [external_seller_id] ‐määritettä, jos ylläpidät kauppapaikkaa ja lataat eri myyjien tuotteita usean myyjän tilille.

Määritteen arvon on oltava tietyllä kauppapaikalla käytettävä tietyn myyjän yksilöllinen ulkoinen tunnus. Käytä samaa tunnusta samalle myyjälle samassa kauppapaikassa kaikissa maissa ja kaikilla kielillä.

Muoto

Seuraamalla muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan. Lue lisää siitä, milloin ja miten tuotetietoja voi lähettää englanniksi

Tyyppi Merkkijono (ASCII-merkit)
Rajoitukset 1–50 merkkiä, kirjainkoolla on väliä, desimaaliluvut, yhdysmerkit, alaviivat, pisteet ja aaltoviivat ([0-9a-zA-Z.~_-]{1,50})
Toistuva kenttä Ei
Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet seller_public_identifier-1991
XML-syötteet <g:external_seller_id>seller_public_identifier-1991</g:external_seller_id>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Huom. Muista lähettää datasyötetiedosto tuetussa muodossa, jotta järjestelmämme tunnistaa tuotetietomääritteen oikein.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset, jotta tuotteesi voivat näkyä. Jos vaatimukset eivät täyty, hylkäämme tuotteesi ja ilmoitamme asiasta Kauppiaskeskus-tililläsi.

• Älä käytä kiellettyjä merkkejä. Kiellettyjä merkkejä ovat esimerkiksi tyhjätilamerkki, ohjausmerkit, pilkut ja sulkumerkit. Voit välttää merkkijärjestelmän yhteensopivuusvirheet käyttämällä UTF-8-koodausta.
  • Käytä tätä määritettä vain, jos ylläpidät kauppapaikkaa, joka edustaa usean myyjän tiliä käyttäviä myyjiä.