In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Oplossing: Lokale aanbieding komt niet in aanmerking voor regio

Verwijder de aanbieding uit de regio waar dit type product niet in aanmerking komt voor weergave.

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

U heeft een lokale aanbieding geüpload in een regio waar dit type product niet in aanmerking komt voor weergave in Shopping-advertenties en gratis vermeldingen. Uw aanbiedingen worden dan afgekeurd voor winkels in deze regio.

U lost dit probleem op door het product te verwijderen uit de regio waar het niet in aanmerking komt voor weergave. Dit doet u door de kenmerkwaarde winkelcode [store_code] te verwijderen die gekoppeld is aan de regio die niet in aanmerking komt.