In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Stappen: Niet-geverifieerde winkel

Verwijder niet-geverifieerde winkels uit de aanbieding

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Een of meer winkelcodes (de kenmerken [vehicle_fulfillment_store_code] of [store_code] in de advertentiegegevens van uw voertuigvoorraad verwijzen naar een item dat is geïdentificeerd als niet geverifieerd binnen de gekoppelde locatiegroep van uw Bedrijfsprofiel-account. Als gevolg hiervan komen de aanbiedingen die aan die winkelcodes zijn gekoppeld, niet in aanmerking voor weergave in advertenties.

Volg de verificatie-instructies om een locatie te verifiëren.

Afhankelijk van het soort bedrijfsitem dat u beheert, ziet u een of meer verificatiemethoden.