In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Over annotaties voor prijsdalingen

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Annotaties voor prijsdalingen maken het voor consumenten duidelijker dat de prijzen van uw producten zijn verlaagd. Consumenten zien op Google dan de badge Prijsdaling bij uw producten.

Hoe het werkt

Als u de prijs van uw product wijzigt zodat deze lager is dan de gemiddelde prijs die u in het verleden heeft vermeld, kan Google de badge Prijsdaling bij dit product tonen. We laten de badge Prijsdaling alleen zien als de prijs voor een product aanzienlijk is gedaald.

Hoe het eruitziet

De nieuwe prijs wordt als de huidige prijs getoond naast de oorspronkelijke prijs. Zo kunnen consumenten zien hoeveel de nieuwe prijs verschilt van de oorspronkelijke prijs. Als de oorspronkelijke prijs bijvoorbeeld $ 749 was, wordt dit in de vermelding getoond als Was $ 749.

Bij uw product komt ook de badge Prijsdaling te staan. De kleuren van uw annotaties hangen af van de locatie waar uw product wordt getoond.

Een voorbeeld van een advertentie die een prijsdaling voor een smartwatch laat zien

De bovenstaande afbeelding kan Engelse tekst of bedragen in USD bevatten. Als er een prijsdaling wordt toegepast op uw product, wordt deze in de lokale valuta en taal getoond.

Opmerking: Annotaties voor uitverkoopprijzen zijn anders dan annotaties voor prijsdalingen en hebben afzonderlijke vereisten.

Producten met annotaties voor prijsdalingen vinden

Ga naar de pagina Alle producten in Merchant Center om te zien welke producten in aanmerking komen voor annotaties voor prijsdalingen.

1. Log in op uw Merchant Center-account.
  2. Selecteer Producten in het navigatiemenu.
  3. Selecteer Alle producten.
  4. Klik op het filter Een afbeelding van het icoon voor Lijst filteren in Merchant Center in de tabel en kies Prijsdaling vastgesteld > Ja.