Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Toimitusasetusten optimointi toimituksen yleiskatsaussivulla

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Monissa tutkimuksissa on havaittu, että verkkokaupassa asioidessa toimitus on yksi tärkeimmistä tekijöistä ostopäätöksen syntymisessä. On tärkeää tarjota selkeät ja tarkat toimitustiedot, jotka auttavat asiakkaita tekemään perusteltuja ostopäätöksiä.

Toimituksen yleiskatsaussivu sisältää ilmoituksia toimitukseen liittyvistä ongelmista ja auttaa niiden ratkaisemisessa. Sinulle personoitu sivu sisältää tärkeitä ohjeita, toimitukseen liittyviä mittareita ja erilaisia suosituksia.

Näin se toimii

Pääset toimituksen yleiskatsaussivulle kirjautumalla Kauppiaskeskus-tilillesi ja valitsemalla Työkalut ja asetukset ‑valikosta Toimitus ja palautus Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas].

Omat asetukset

Täältä voit tarkistaa, millaisia palautustietoja olet toimittanut Googlelle asiakkaiden nähtäviksi.

Shipping icon Kuljetuspalvelujen yleiskatsaus, jossa voit lisätä palveluita tai muokata nykyisiä palveluita.

Location icon Näet yhdellä silmäyksellä toimituspaikat, linkitetyt kumppanit ja vahvistetut toimitustiedot.

automatic improvement toggle Voit laittaa päälle automaattiset toimitusparannukset (tällä hetkellä vain Yhdysvalloissa tehtävät toimitukset).

Omat mittarit

Alla olevissa korteissa näet mittarit oikealla olevasta avattavasta valikosta valitulle maalle.

• Toimituksen pikanäkymä: Keskimääräiset toimituskulut ja keskimääräinen toimitusaika 30 viime päivän ajalta. Näet myös muutokset edeltäviin 30 päivään verrattuna.
  • Toimitusajat: Nopeimmat ja hitaimmat toimitusajat. Näet myös muutokset edelliseen kuukauteen verrattuna.
  • Toimituskululliset ja toimituskuluttomat tuotteet: Näet sellaisten tililläsi olevien tuotteiden määrän, joilla on toimituskuluja ja joilla ei ole toimituskuluja.
    • Suosittelemme lisäämään toimituskulut tuotteille, joilta ne puuttuvat.  Tietyissä maissa toimituskulut vaaditaan, jotta tarjous voi olla voimassa. Muista, että saattaa kulua muutama päivä, ennen kuin uudet tarjoukset vaikuttavat tähän mittariin.
  • Toimitusajalliset tuotteet: Näet sellaisten tililläsi olevien tuotteiden määrän, joilla on toimitusajat ja joilla ei ole toimitusaikoja.
    • Suosittelemme lisäämään toimitusajat tuotteille, joilta ne puuttuvat.

Suositukset

Sivun alaosassa näet suosituksia valitun maan mukaan (tällä hetkellä vain Yhdysvalloissa mutta pian myös muissa maissa). Suosituksia voivat olla esimerkiksi tilin optimointi, ehdotukset sesongin mukaan tai erilaiset tavat virheiden korjaamiseen.