I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Brug oversigtssiden for forsendelser til at optimere dine forsendelsesindstillinger

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Mange undersøgelser viser, at kunder konsekvent rangerer forsendelse som en af de vigtigste overvejelser, når de beslutter, om de vil handle online. Det er vigtigt, at du angiver forsendelsesoplysninger af høj kvalitet til kunder, så de bedre kan træffe velovervejde beslutniger.

Oversigtssiden for forsendelser hjælper dig med at opnå større succes ved at underrette dig og hjælpe dig med at løse forsendelsesrelaterede problemer. Siden er tilpasset til dig og indeholder vigtig vejledning, forsendelsesrelaterede KPI'er og anbefalinger.

Sådan fungerer det

Du kan gå til oversigtssiden for forsendelser ved at logge ind på din Merchant Center-konto og derefter vælge "Forsendelse og returnering" i menuen Værktøjer og indstillinger Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].

Din konfiguration

Her kan du se flere forskellige aspekter af de forsendelsesoplysninger, som Google kan dele med kunder.

Shipping icon Oversigt over dine forsendelsesservicer med mulighed for at tilføje eller redigere eksisterende servicer.

Location icon Få overblik over dine forsendelseslokationer, tilknyttede partnere og dataverificering.

automatic improvement toggle Slå automatiske forsendelsesforbedringer til (i øjeblikket kun tilgængelig for forsendelser i USA).

Dine metrics

På kortene nedenfor kan du se følgende metrics for det valgte land i rullemenuen til højre.

• Overblik over din forsendelse: Dine gennemsnitlige forsendelsesomkostninger og gennemsnitlige leveringstid i løbet af de seneste 30 dage, inklusive ændringer i løbet af de seneste 30 dage.
  • Dine leveringstider: Dine hurtigste og langsomste leveringstider, inklusive ændringer i løbet af den forrige måned.
  • Produkter med og uden forsendelsesomkostninger: Antallet af produkter på din konto med og uden forsendelsesomkostninger.
    • Vi opfordrer dig til at tilføje forsendelsesomkostninger for produkter, hvor disse oplysninger mangler.  I nogle lande skal forsendelsesomkostningerne angives, før et tilbud er gyldigt. Husk, at der kan gå et par dage, før nye tilbud bidrager til denne metric.
  • Produkter med leveringstider: Antallet af produkter på din konto med og uden leveringstid.
    • Vi opfordrer dig til at tilføje forsendelseshastigheder for produkter, hvor disse oplysninger mangler.

Anbefalinger

Nederst på siden kan du se anbefalinger baseret på dit valg af land (dette er i øjeblikket kun tilgængeligt i USA, men vil snart omfatte andre lande). Dette kan omfatte optimeringer af din konto, årstidsspecifikke forslag eller måder at rette fejl på.