In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Oplossing: Geldige winkelcode voor verzending naar winkel ontbreekt

Voeg een geldige winkelcode toe voor de verzending naar de winkel die u aanbiedt in uw productfeed

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Er is in uw productfeed geen geldige winkelcode opgegeven voor uw voertuigadvertentie voor verzending naar de winkel. Als gevolg hiervan wordt de optie voor verzending naar de winkel niet in overweging genomen voor deze aanbieding als er advertenties worden weergegeven.

Naast het opgeven van het kenmerk levering [vehicle_fulfillment] met het subkenmerk optie [option] ingesteld op ship_to_store, moet u voor het aanbieden van verzending naar de winkel een winkelcode opgeven met het subkenmerk winkelcode [store_code]. De winkelcode die u opgeeft, moet overeenkomen met een van de bestaande winkelcodes die u heeft opgegeven in uw bedrijfsprofiel.