I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Slik løser du dette: Tilbudet finnes ikke

Varene i produktlageret samsvarer ikke med produktinformasjonen

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Varene i produktlageret som er oppgitt i feeden din for produktlager i butikk, samsvarer ikke med produktene du selger i butikk. Vanligvis identifiserer Merchant Center produkter i butikk som samsvarer med produkt-ID-er, når ID-ene behandles i feeden for produktlager i butikk. I dette tilfellet fant vi imidlertid ingen samsvarende produkter.

For å finne ut hvor mange varer i produktlageret som er berørt av denne feilen, går du til Merchant Center-kontoen og så til «Feeder»-delen (under «Produkter»). Klikk på den aktuelle feeden for produktlager i butikk.

Hvis hele feeden er berørt, følger du veiledningen i trinn 1 nedenfor. Hvis bare noen av varene er berørt, går du til trinn 2 og 3.

Veiledning

Trinn 1: Løs problemet

Hvis hele feeden for produktlager i butikk er berørt, må du sørge for at annonser for varer i butikk eller kostnadsfrie lokale produktoppføringer er aktivert for hovedfeeden eller Content API.
  • Hvis annonser for varer i butikk eller kostnadsfrie lokale produktoppføringer er aktivert for hovedfeeden eller Content API, må du sørge for at landet og innholdsspråket i feeden for produktlager i butikk samsvarer med oppføringslandet og språket i hovedfeeden. Hvis du vil se hvilket land og språk som er valgt for de ulike feedene, må du gå til du til Innstillinger-fanen for hver enkelt feed.
  • Hvis landet og språket samsvarer for begge feedene, må du enten behandle feeden for produktlager på nytt eller oppdatere den. Vent med å oppdatere eller behandle feeden for produktlager til hovedfeeden er oppdatert.
Merk: Du må behandle produktinformasjonen først for å sikre at den samsvarer med produktlagerinformasjonen.

Hvis hele feeden for produktlager fortsatt er berørt, kan du følge trinnene nedenfor for å finne ut hvorfor varene ikke samsvarer.

Trinn 2: Få opp en liste over ID-er som ikke samsvarer med produktinformasjonen

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Velg Produkter på navigasjonsmenyen, og klikk på Feeder.
  3. Velg den aktuelle feeden for produktlager i butikk.
  4. Klikk på Behandler-fanen.
    • Slik laster du ned en liste (i CSV-format) over alle berørte varer for alle problemer:
      • Klikk på Last ned rapporten.
      • Når nedlastingen er fullført, åpner du filen i et regneark.
      • Filtrer etter «Melding»-kolonnen i regnearket for å se alle dataene med feilen «Tilbudet finnes ikke». Kopier alle de identifiserte varene til et nytt ark eller en ny regnearkfil.
      • Rapportfilen viser tilbuds-ID-en for hver butikkode. Du kan fjerne duplikater fra vare-ID-kolonnen, slik at du får en liste over unike ID-er som ikke samsvarer med noen av ID-ene i produktinformasjonen.
Viktig: Den nedlastbare rapporten på «Feedbehandling»-fanen inneholder opptil 100 000 rader. Hvis feeden din for produktlager i butikk inneholder flere feil enn dette, får du ikke opp en fullstendig liste over berørte ID-er i rapporten. Gjennomgå tilbuds-ID-ene, og gjenta deretter trinn 2.

Trinn 3: Finn ut hvorfor ID-ene for varene i produktlageret ikke samsvarer

Du kan løse dette problemet ved å ta utgangspunkt i listen over unike ID-er fra feeden for produktlager i butikk som ikke samsvarte med informasjonen for produkter i butikk, og følge disse trinnene:

1. Se gjennom feilene på «Behandler»-fanen i hovedfeeden

Produkter som blir avvist under feedbehandlingen, vises ikke i Merchant Center og kan derfor ikke sammenlignes med produktlagerinformasjonen din.

Se om noen av de unike ID-ene fra feeden for produktlager samsvarer med produktene i butikk som ble avvist under behandlingen av hovedfeeden. Hvis du løser de aktuelle behandlingsfeilene i hovedfeeden, løses også «Tilbudet finnes ikke»-feilene i feeden for produktlager.

2. Se om du finner de avviste tilbuds-ID-ene i den interne produktkatalogen

Hvis ingen av behandlingsfeilene i hovedfeeden samsvarer med de avviste ID-ene, kan du kjøre hovedfeeden mot den interne produktkatalogen for å sjekke at de tilsvarer reelle produkter.

• Hvis de tilsvarer reelle produkter, må du legge til den relevante produktinformasjonen for disse varene i hovedfeeden, hvor annonser for varer i butikk eller kostnadsfrie lokale produktoppføringer er aktivert. Da kan varene vises som produkter i butikk på Google for de aktuelle butikkene.
  • Hvis du ikke finner noen av tilbuds-ID-ene i produktkatalogen, kan det hende at ID-ene ikke er reelle, og at de kommer av en formateringsfeil. Se gjennom feedkonfigurasjonen, og fjern eventuell uriktig informasjon.
Merk: Hvis produktlageret fortsatt blir avvist, kan du fylle ut kontaktskjemaet for å få hjelp.