Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Korjausohje: Tarjousta ei ole olemassa

Varastotarjouksia ei voitu yhdistää tuotetietoihin

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Paikallisen varaston syötteessä olevia varastotarjouksia ei voi yhdistää paikallisiin tuotteisiin. Tavallisesti Kauppiaskeskus tunnistaa tuotetunnuksia vastaavat paikallisten tuotteiden tarjoukset käsittelemällä tunnuksia paikallisessa saatavuussyötteessä. Tässä tapauksessa vastaavia tarjouksia ei kuitenkaan löytynyt.

Jos haluat nähdä, kuinka montaa varastotarjousta tämä virhe koskee, siirry Kauppiaskeskus-tilillesi, valitse Syötteet-osio Tuotteet-kohdasta ja valitse asiaankuuluva paikallinen saatavuussyöte.

Jos virhe koskee koko syötettä, seuraa alla olevan vaiheen 1 ohjeita. Jos virhe koskee vain osaa tarjouksista, siirry vaiheisiin 2 ja 3.

Ohjeet

Vaihe 1: Korjaa ongelma

Jos ongelma koskee koko paikallista saatavuussyötettä, varmista, että ensisijainen syöte tai Content API on otettu käyttöön paikallisissa tuotemainoksissa tai maksuttomissa paikallisissa tuotelistauksissa.
  • Jos ensisijainen syötteesi tai Content API on otettu käyttöön paikallisissa tuotemainoksissa tai maksuttomissa paikallisissa tuotelistauksissa, varmista, että paikallisen saatavuussyötteen maa ja sisällön kieli vastaavat ensisijaisen syötteen kohdemaata ja kieltä. Näet kunkin syötteen valitun maan ja kielen syötteen Asetukset-välilehdeltä.
  • Jos molempien syötteiden maa ja kieli vastaavat toisiaan, varmista, että käsittelet tai päivität varastotiedot uudelleen. Varastotiedot pitää päivittää tai käsitellä ensisijaisen syötteen päivityksen jälkeen.
Huom. Sinun on ensin käsiteltävä tuotetiedot, jotta ne voidaan yhdistää varastodataan.

Jos ongelma koskee edelleen kaikkia varastotietojasi, selvitä seuraavien ohjeiden avulla, miksi tarjouksia ei voitu yhdistää.

Vaihe 2: Hae luettelo tunnuksista, joita ei voitu yhdistää tuotetietoihin

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus‑tilillesi.
  2. Valitse navigointivalikosta Tuotteet ja klikkaa Syötteet.
  3. Valitse asiaankuuluva paikallinen saatavuussyöte.
  4. Klikkaa Käsittely-välilehteä.
    • Näin voit ladata .csv-muotoisen luettelon kaikista tarjouksista, joita ongelmat koskevat:
      • Valitse Lataa raportti.
      • Kun tiedosto on ladattu, avaa se laskentataulukossa.
      • Suodata näkyviin Viesti-sarake laskentataulukosta, niin näet Tarjousta ei ole olemassa ‐virheen sisältävän datan. Kopioi sitten kaikki tunnistetut tarjoukset uuteen taulukkoon tai laskentataulukkotiedostoon.
      • Raporttitiedostossa on lueteltu jokainen kauppakoodin tarjoustunnus. Kun poistat kopiot tuotetunnussarakkeesta, saat listan yksilöllisistä tunnuksista, joita ei voitu yhdistää tuotetietoihin.
Tärkeää: Syötteen käsittely ‐välilehdeltä ladattava raportti sisältää enintään 100 000 riviä. Jos paikallinen saatavuussyöte sisältää enemmän virheitä, raportti ei sisällä täydellistä luetteloa tunnuksista, joita ongelma koskee. Tarkista tarjoustunnukset ja toista sitten vaihe 2.

Vaihe 3: Selvitä, miksi varastotarjouksien tunnuksia ei voitu yhdistää

Voit ratkaista ongelman seuraamalla paikallisen saatavuussyötteen yksilöllisiä tunnuksia, joita ei voitu yhdistää paikallisiin tuotetietoihin, sekä seuraamalla alla olevia ohjeita:

1. Tarkista ensisijaisen syötteen Käsittely-välilehden virheet

Syötteen käsittelyn aikana hylättyjä tuotteita ei lisätä Kauppiaskeskukseen eikä niitä voi yhdistää varastotietoihin.

Tarkista varastosyötteesi yksilölliset tunnukset vertaamalla niitä ensisijaisen syötteen käsittelyn aikana hylättyihin paikallisiin tuotteisiin. Korjaamalla ensisijaisen syötteen käsittelyvirheet voit poistaa Tarjousta ei ole olemassa ‑virheet varastotiedoista.

2. Tarkista, kuuluvatko hylätyt tarjoustunnukset sisäiseen tuotekuvastoosi

Jos ensisijaisessa syötteessäsi ei ole hylättyjä tunnuksia vastaavia käsittelyvirheitä, vertaa ensisijaista syötettä sisäiseen tuotekuvastoosi ja varmista, että ne vastaavat aitoja tuotteita.

• Jos ne vastaavat aitoja tuotteita, lisää asianmukaiset tuotetiedot ensisijaiseen syötteeseen. Se on käytössä paikallisissa tuotemainoksissa tai maksuttomissa paikallisissa tuotelistauksissa. Näin tuotteesi voivat näkyä Googlen paikallisina tuotteina relevanteille kaupoille.
  • Jos tuotetunnuksia ei löydy tuotekuvastostasi, tunnukset eivät välttämättä ole aitoja ja ne voivat olla muotoiluvirheen aiheuttamia. Tarkista syötteesi asetukset ja poista virheellinen data.
Huom. Jos varastosi hylätään edelleen, pyydä apua yhteydenottolomakkeella.