Om statusöversikten i Merchant Center

Använd statusöversikten i Merchant Center för att få uppdateringar om produkt- eller tjänstavbrott i Merchant Center i realtid.

VISA ÖVERSIKTSTAVLA FÖR MERCHANT CENTER

Förstå översikten

• Alla tider anges i UTC (Coordinated Universal Time).
  • Den första kolumnen till vänster visar alla produkter som stöds.
  • Den sista kolumnen till höger visar varje produkts aktuella tjänststatus.
  • De daterade kolumnerna mellan dem innehåller ikoner som visar tidigare statusar för de datum som visas.

Produktstatusar

Tillgänglig Produkten är tillgänglig utan några kända störningar
Information om tjänst Uppdatering av produkt- eller tjänstavisering
Avbrott i tjänst Viktiga funktioner i produkten är inte tillgängliga eller påverkas av ett känt problem
Avbrott i tjänst Produkten är inte tillgänglig för alla användare
Exempel:

En orange statusikon i kolumnen daterad den 1 maj visar en störning för tjänsten på det datumet för produkten i den raden.

• Klicka på statusikonen för att se information om händelsen.
  • Klicka på Visa historik om du vill se tidigare incidentdetaljer.
  • Prenumerera på Atom-flöden genom att klicka på RSS-flöde längst ned på sidan.