I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Om statusoversikten i Merchant Center

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Bruk statusoversikten i Merchant Center for å få oppdateringer i sanntid om produktavbrudd eller tjenesteforstyrrelser i Merchant Center.

SE OVERSIKTEN I MERCHANT CENTER

En forklaring av oversikten

• Alle tidspunktene er angitt i koordinert universaltid (UTC).
  • I kolonnen helt til venstre vises alle produktene som støttes.
  • I kolonnen helt til høyre vises nåværende tjenestestatus for hvert enkelt produkt.
  • De daterte kolonnene imellom disse inneholder ikoner som angir daværende status på disse datoene.

Produktstatuser

Tilgjengelig Produktet er fullt ut tilgjengelig og har ingen kjente avbrudd.
Serviceinformasjon Produkt- eller tjenestevarsler.
Tjenesteavbrudd Viktige funksjoner i produktet er ikke tilgjengelige eller er berørt av et kjent problem.
Tjenesteavbrudd Produktet er utilgjengelig for alle brukere.
Eksempel:

Et oransje statusikon i kolonnen datert 1. mai viser et tjenesteavbrudd på denne datoen for produktet i denne raden.

• Klikk på statusikonet for å se mer informasjon om hendelsen.
  • klikk på «Se loggen» for å se detaljer om tidligere hendelser.
  • Abonner på Atom-feeder ved å klikke på «RSS-feed» nederst på siden.

Linker til beslektet innhold