In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Over het Merchant Center-statusdashboard

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Het Merchant Center-statusdashboard toont realtime updates over productstoringen of serviceonderbrekingen voor Merchant Center.

MERCHANT CENTER-DASHBOARD BEKIJKEN

Uitleg van het dashboard

• Alle tijden worden getoond in Coordinated Universal Time (UTC).
  • In de eerste kolom aan de linkerkant staan alle producten die worden ondersteund.
  • In de laatste kolom aan de rechterkant staat de huidige servicestatus voor elk product.
  • De kolommen met datums daartussen bevatten iconen met historische statussen voor de getoonde datums.

Productstatussen

Beschikbaar Het product is volledig beschikbaar zonder bekende onderbrekingen
Service-informatie Update voor product- of servicemelding
Serviceonderbreking Belangrijke functies in het product zijn niet beschikbaar of worden beïnvloed door een bekend probleem
Service niet beschikbaar Het product is ontoegankelijk voor alle gebruikers
Voorbeeld:

Een oranje statusicoon in de kolom met de datum 1 mei geeft aan dat de service op die datum is onderbroken voor het product in die rij.

• Klik op het statusicoon voor meer informatie over het incident.
  • Voor historische incidentgegevens klikt u op Geschiedenis bekijken.
  • Abonneer u op Atom-feeds door onderaan de pagina op RSS-feed te klikken.