Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Tietoja Kauppiaskeskuksen tilapaneelista

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Kauppiaskeskuksen tilapaneelista näet reaaliaikaisia tietoja Kauppiaskeskuksen tuotekatkoksista tai palveluhäiriöistä.

AVAA KAUPPIASKESKUKSEN TILAPANEELI

Tilapaneelin tietojen tulkitseminen

• Kellonajat ovat koordinoitua yleisaikaa (UTC).
  • Vasemmanpuoleisessa sarakkeessa näkyvät kaikki tuetut tuotteet.
  • Oikeanpuoleisessa sarakkeessa näkyy kunkin tuotteen palvelun tila kyseisellä hetkellä.
  • Näiden kahden sarakkeen välissä olevissa päivätyissä sarakkeissa olevat kuvakkeet ilmaisevat tuotteiden tilan mainittuina päivinä.

Tuotteiden tilat

Käytettävissä Tuote on täysin käytettävissä, eikä tiedossa ole häiriöitä
Palvelutiedot Tuote- tai palveluilmoitus
Palveluhäiriö Tuotteen keskeiset ominaisuudet eivät ole käytettävissä tai niissä on jokin tunnettu ongelma
Palvelukatkos Tuote ei ole kenenkään käytettävissä
Esimerkki:

Oranssi tilakuvake 1.5.-merkityssä sarakkeessa tarkoittaa, että kyseisen rivin tuotteessa oli tuona päivänä palveluhäiriö.

• Kun klikkaat tilakuvaketta, näet lisätietoja tapahtumasta.
  • Jos haluat nähdä aiempien palvelukatkosten tietoja, klikkaa "Näytä historia".
  • Tilaa Atom-syötteet klikkaamalla sivun alareunasta "RSS-syöte".