Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om statuspanelet i Merchant Center

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Brug statuspanelet i Merchant Center til at få opdateringer i realtid om produktafbrydelser eller tjenesteafbrydelser for Merchant Center.

SE KONTROLPANELET I MERCHANT CENTER

Om kontrolpanelet

• Alle tidspunkter vises i UTC (koordineret universaltid).
  • I den første kolonne til venstre vises alle de produkter, der understøttes.
  • I den sidste kolonne til højre vises den aktuelle tjenestestatus for hvert produkt.
  • De mellemliggende kolonner med datoer indeholder ikoner, der angiver historisk status for de viste datoer.

Produktstatusser

Tilgængeligt Produktet er fuldt tilgængeligt uden kendte forstyrrelser
Oplysninger om tjenesten Notifikation om produktet eller tjenesten
Tjenesteafbrydelse Vigtige funktioner i produktet er ikke tilgængelige eller er berørt af et kendt problem
Tjenesteudfald Produktet er ikke tilgængeligt for nogen brugere overhovedet
Eksempel:

Et orange statusikon i kolonnen dateret den 1. maj angiver en tjenesteafbrydelse fra den pågældende dato for produktet i den pågældende række.

• Klik på statusikonet for at se oplysninger om hændelsen.
  • Klik på "Se historik" for at se oplysninger om historiske hændelser.
  • Abonner på Atom-feeds ved at klikke på "RSS-feed" nederst på siden.

Relaterede links