I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Om partnere med fraktsignaler

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Hvis du er en forhandler som bruker en partner til å administrere bestillinger og forsendelser, kan du knytte Merchant Center-kontoen din til partneren for å

Her er listen over partnere med fraktsignaler som du kan knytte Merchant Center-kontoen din til. Hvis du ikke finner partneren din her, kan du komme tilbake senere – vi legger stadig til flere.

I mellomtiden kan du laste opp bestillingsloggen manuelt.

Merk: Hvis du representerer er partner og ønsker å bli lagt til i listen, kan du fylle ut dette interesseskjemaet.
Partner
CEDCommerce
Sales & Orders
ShipHero
ShipStation
Simprosys

Hvis du bruker FedEx, USPS eller UPS, kan du fortsatt la Google beregne leveringstiden for deg ved å angi et transportørtjenestenivå og avsendersted i stedet for å tilknytte kontoen din. Kontotilknytning er ikke påkrevd når du angir transportørtjenestenivå og avsendersted for å la Google beregne tilpassede leveringstider for deg. Finn ut mer om hvordan du konfigurerer leveringstid for produkter

Linker til beslektet innhold