Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Tietoja toimitussignaalikumppaneista

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Jos olet jälleenmyyjä ja hoidat tilauksia ja toimituksia kumppanin avulla, voit linkittää Kauppiaskeskus-tilisi kumppaniisi, jotta voit

Tässä on toimitussignaalikumppanit, joihin voit yhdistää Kauppiaskeskus-tilisi. Jos et löydä etsimääsi kumppania, tarkista tilanne myöhemmin uudelleen, sillä lisäämme kumppaneita jatkuvasti.

Sillä välin voit lähettää tilaushistoriasi manuaalisesti.

Huom. Jos olet kumppani ja haluat päästä listallemme, täytä tämä hakulomake.
Kumppani
CEDCommerce
Sales & Orders
ShipHero
ShipStation
Simprosys

Jos käytät FedExiä, USPS:ää tai UPS:ää, voit silti antaa Googlen laskea toimitusnopeuden puolestasi valitsemalla kuljetusyhtiön palvelutason ja lähetyspaikan tilisi linkittämisen sijaan. Tiliä ei tarvitse linkittää, kun valitset kuljetusyhtiön palvelutason ja lähetyspaikan, jotta Google voi laskea räätälöidyt toimitusnopeudet puolestasi sen perusteella. Lue lisää tuotteen toimitusajan lisäämisestä