Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om partnere med forsendelsessignaler

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Hvis du er forhandler og bruger en partner til at administrere ordrer og forsendelser, kan du vælge at knytte din Merchant Center-konto til din partner for at:

Her er listen over de partnere med forsendelsessignaler, som du kan knytte din Merchant Center-konto til. Hvis du endnu ikke kan finde din partner, kan du vende tilbage senere, da vi hele tiden tilføjer nye.

I mellemtiden kan du manuelt uploade din ordrehistorik.

Bemærk! Hvis du er partner og gerne vil føjes til vores liste, kan du udfylde denne interesseformular.
Partner
CedCommerce
Sales & Orders
ShipHero
ShipStation
Simprosys

Hvis du bruger FedEx, USPS eller UPS, kan du stadig lade Google beregne forsendelseshastigheden på dine vegne ved at angive et serviceniveau for fragtfirmaet og dit afsendelsessted i stedet for at tilknytte din konto. Kontotilknytning er ikke påkrævet, når du angiver dit serviceniveau for fragtfirma og afsendelsessted, så Google kan beregne tilpassede forsendelseshastigheder på dine vegne. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer leveringstid for produkter

Relaterede links