Tässä ohjekeskuksessa on Merchant Center Nextiä koskevia artikkeleita. Lue lisää päivityksestä ja katso vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Korjausohje: Tarkista, onko verkkokauppasi täysin toimiva

Varmista, että sivustosi on täysin toimiva ja personoitu yritystäsi ja tuotteitasi varten. Poista paikkamerkkikuvat, mallipohjien tekstit ja rikkinäiset linkit.
Tämä käytäntö koskee Shopping-mainoksia ja paikallisia tuotemainoksia, joilla on kauppiaan ylläpitämä paikallinen tuotesivu

Sisällys

Ongelman syyt

Tilisi on saanut varoituksen tai se on jäädytetty, koska olemme havainneet, että sivustossasi on parantamisen varaa. Verkkosivustosi tulisi tarjota laadukas käyttäjäkokemus eli tuotevalikoiman selaamisen sekä ostosten tekemisen pitäisi olla asiakkaille helppoa. Verkkosivusto voi olla vaatimusten vastainen monesta syystä:

• Sivustolta saattaa puuttua sisältöä, jonka tilalla näkyy paikkamerkkiteksti tai ‑kuva.
  • Sivustolta saattaa puuttua tärkeitä tietoja, tuotekuvaukset ovat vajavaisia tai selauskokemus on huono.
  • Sivustolla saattaa myös olla asiaankuulumattomia tai epäjohdonmukaisia tuotekategorioita. Esimerkki: Yrityksesi myy uimapukuja, mutta palautuskäytännössäsi puhutaan kodinelektroniikasta.

Tämän vuoksi tilisi on jäädytetty tai sen näkyvyyttä on rajoitettu.

How to fix: Website needs improvement

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, laita YouTube-tekstitykset päälle. Klikkaa videosoittimen alareunasta Asetukset-kuvaketta Kuva YouTuben asetuskuvakkeesta ja valitse sitten "Tekstitykset" ja haluamasi kieli.

Näin korjaat ongelman

Voit korjata ongelman eri tavoin tilistäsi riippuen.

Step 1 Varmista, että verkkotunnus on oikein.

• Esimerkki:
    • .com kaupallisille sivustoille
    • .org organisaatioille
    • .biz yrityksille

Step 2 Varmista, ettei sivustolla ole rikkinäisiä linkkejä.

• Esimerkki:
    • "Virheellinen URL-osoite"
    • "404-virhe"
    • "Kohde on siirtynyt toiseen paikkaan, tai sitä ei ole enää olemassa"

Step 3 Varmista, ettei sivustolla ole paikkamerkkikuvia tai -tekstejä.

• Esimerkki:
    • "Lisää asiakasarvosteluja ja käyttäjäkertomuksia positiivisten asiakaskokemusten korostamiseksi"
    • "Lorem ipsum dolor sit amet"

Step 4 Varmista, että verkkosivuston tuotetiedot vastaavat Kauppiaskeskuksen tuotetietoja.

• Esimerkki:
    • Tietoja-kohdan sisältö ei vastaa näkyviä tuotetietoja

Step 5 Varmista, että verkkosivuston tuotekuvaukset ja ‑kategoriat vastaavat Kauppiaskeskuksen tuotetietoja.

• Esimerkki:
    • Asiakastiedot
    • Palautus- ja hyvityssivujen sisältö ei vastaa tuotelistauksen tietoja.

Step 5 Yritä saada hyviä arvosteluja asiakkailta.

Step 5 Varmista, että Kauppiaskeskus-tilisi yritystiedoissa on vahvistettu puhelinnumero ja osoite.

Jos käytät kolmannen osapuolen alustaa, osa näistä ohjeista ei välttämättä koske sinua. Saat ohjeet ongelman ratkaisemiseen ja tarkastuksen pyytämiseen kolmannen osapuolen alustalta. Lue, miten voit saada tukea, jos käytät Googlen ulkopuolista alustaa.

Mitä seuraavaksi

Kun olet tehnyt pyydetyt muutokset, tarkistamme, täyttääkö verkkosivustosi vaatimukset.

Voi mennä hetki, ennen kuin tekemäsi muutokset näkyvät.

Jos tilisi tai jokin tuotetarjouksistasi on hylätty ja olet joko ratkaissut ongelman tai olet eri mieltä siitä, voit pyytää tarkastusta joissain tapauksissa. Jos tarkastuksessa ei löydy ongelmia, ongelma häviää. Jos hylkäys pysyy voimassa etkä ole varma, miten jatkaa, ota meihin yhteyttä.

Huom. Jos listaat tuotteita kolmannen osapuolen alustalla, voit ehkä pyytää tarkastusta kolmannen osapuolen sovelluksesta.