I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Så löser du: Shopping-innehåll som inte stöds

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Den här policyn gäller Shopping-annonser och annonser för lokala butikslager

En eller flera av dina produkter har identifierats som digitala böcker, som inte längre stöds för annonsering via Shopping-annonser. Digitala böcker som inte stöds inkluderar men är inte begränsade till PDF-filer, ePub-böcker, MOBI- och 電子書籍-format. Därför har annonser för dessa produkter inte godkänts och visas inte för potentiella kunder.

Fysiska böcker, tidskrifter och ljudböcker kan fortfarande annonseras via Shopping-annonser. Om några av dina produkter är fysiska böcker eller ljudböcker och inte har godkänts på grund av att de klassificeras som digitala böcker kan du begära en granskning av dessa erbjudanden på sidan Diagnostik i Merchant Center.

Ta bort digitala böcker från flödet om du inte vill se det här problemet igen.