In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Oplossing: Niet-ondersteunde Shopping-content

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Dit beleid is van toepassing op Shopping-advertenties en op advertenties met lokale voorraad

Een of meer van uw producten zijn geclassificeerd als digitale boeken. Deze mogen niet meer worden gepromoot via Shopping-advertenties. Niet-ondersteunde digitale boeken hebben bijvoorbeeld de pdf-, epub-, mobi- of 電子書籍-indeling. Advertenties voor deze producten zijn daarom afgekeurd en laten we niet meer zien aan potentiële klanten.

Fysieke boeken, tijdschriften en audioboeken komen nog wel in aanmerking voor promotie via Shopping-advertenties. Als u fysieke boeken of audioboeken heeft die zijn afgekeurd omdat ze zijn geclassificeerd als digitale boeken, kunt u een beoordeling van deze aanbiedingen aanvragen op de pagina Diagnostische gegevens in Merchant Center.

Verwijder de digitale boeken uit uw feed, zodat dit probleem niet opnieuw optreedt.