Denne version af Hjælp viser nu artikler, der er relevante for Merchant Center Next. Få flere oplysninger om opgraderingen, og få svar på ofte stillede spørgsmål.

Sådan løser du problemet: Billedet er ensfarvet

Ensfarvede billeder kan kun bruges til specifikke produkttyper

Et eller flere af dine produkter bruger et ensfarvet billede (dvs. et billede, der kun indeholder én farve). For alle produkter i dine produktdata skal du angive et primært billede, der tydeligt viser det produkt, der annonceres for, ved hjælp af attributten image_link. Billedet skal vise det produkt, der annonceres for, medmindre dit produkt tilhører en af de følgende Google-produktkategorier:

• Maling til køretøjer (id: 3812)
  • Maling, blæk og glasur til håndarbejde (id: 505378)
  • Forbrugsvarer til malerarbejde (id: 503740)

Ensfarvede billeder accepteres i alle de ovenstående produktkategorier.

Produkter med ensfarvede billeder forbliver afvist og vises ikke i Shopping-annoncer eller gratis fortegnelser, før du har opdateret billederne eller indsendt en Google-produktkategori, der tillader brugen af ensfarvede billeder.

Få flere oplysninger om bedste praksis og retningslinjer for billeder.

Vejledning

Trin 1: Se de berørte produkter

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Vælg Produkter i navigationsmenuen, og klik på Diagnostik.
  3. Klik på fanen Vareproblemer for at se de aktuelle problemer, der påvirker dine produkter.

Sådan downloader du en liste (.csv) over alle berørte produkter for alle aktuelle problemer:

• Klik på downloadknappen Download ud for filterknappen Download, under grafen og over listen over problemer.

Sådan downloader du en liste (.csv) over alle berørte produkter for et specifikt problem:

• Find problemet i kolonnen "Problem", og klik derefter på downloadknappen Download for enden af rækken.

Sådan får du vist en liste over op til 50 produkter med dette specifikke problem:

• Find problemet i kolonnen "Problem", og klik derefter på Vis eksempler i kolonnen "Berørte varer".

Trin 2: Anvend billeder, som viser det produkt, der annonceres for, eller tilføj den korrekte Google-produktkategori

1. Filtrér den downloadede rapport, så du kun ser produkter med: "Problemtitel" = Billedet er ensfarvet.
  2. Tjek dine indsendte produktdata for disse produkter (ved hjælp af id'et), og sørg for, at alle produkter har et primært billede, der overholder dataspecifikationerne. Hvis dit produkt tilhører en af de Google-produktkategorier, hvor ensfarvede billeder er tilladt, skal du sørge for, at du har tilføjet den pågældende produktkategori.
  3. Den hurtigste måde at opdatere dine billeder på er at ændre den webadresse, der er angivet i attributten image_link [billedlink]. Hvis du bruger samme webadresse og ændrer indholdet, kan der gå længere tid, før dine produkter opdateres. Du kan gennemtvinge en hurtigere hentning af billedet, hvis du ændrer billedets webadresse.

Trin 3: Genindsend dine produktdata

1. Når du har opdateret dine produktdata, skal du indsende dem igen ved hjælp af en af disse metoder:
  2. Tjek derefter, at du har løst problemet, ved at kontrollere, at det ikke længere er angivet på siden Diagnostik.

Husk! Der kan gå et stykke tid, før din ændring kan ses på siden Diagnostik.
Hvis du bruger en tredjepartsplatform, gælder nogle af disse vejledninger muligvis ikke for dig. Tjek din tredjepartsplatform for at få hjælp til, hvordan du løser problemet og anmoder om en gennemgang. Se, hvordan du får support, hvis du bruger en platform, der ikke tilhører Google.