I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Onboardingguide för lokalt lager

Lägga till företagsinformation

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Step 3 of showing your local products on Google is adding your business informationDet här är steg 3 i introduktionsguiden för lokala lager.

När du konfigurerar ditt konto lägger du till ett butiksnamn. Användare ser det här butiksnamnet i dina annonser för lokala butikslager och lokala gratisannonser. Läs mer om ditt butiksnamn