Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Paikallisen varaston aloitusopas

Yritystietojen lisääminen

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Step 3 of showing your local products on Google is adding your business information Tämä on paikallisen varaston aloitusoppaan vaihe 3.

Kun määrität tilisi, lisäät samalla tiedon kauppasi nimestä. Käyttäjät näkevät tämän kaupan nimen paikallisten tuotteiden mainoksissa tai maksuttomissa paikallisissa tuotelistauksissa. Lue lisää kaupan nimikäytännöistä