In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Uw meldingen beheren

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

We sturen af en toe meldingen naar uw Merchant Center-account om ervoor te helpen zorgen dat alles soepel verloopt en om uw aanwezigheid op Google te verbeteren. U kunt deze meldingen altijd bekijken door in Merchant Center op de bel Meldingsiconen in Merchant Center | Bel te klikken.

Over het algemeen kunnen meldingen in deze categorieën worden verdeeld:

Meldingen: Als verkopers zo'n melding krijgen, moeten ze een probleem oplossen (bijvoorbeeld een probleem met een feed). Meldingen hebben 2 subcategorieën:

• Meldingsiconen in Merchant Center | Melding Melding
  • Meldingsiconen in Merchant Center | Waarschuwing Waarschuwing

Suggesties: Optionele acties waarmee verkopers hun prestaties kunnen verbeteren. Suggesties hebben 3 subcategorieën:

• Meldingsiconen in Merchant Center | Tip Tip
  • Meldingsiconen in Merchant Center | In afwachting van actie In afwachting van actie
  • Meldingsiconen in Merchant Center | Mogelijkheden Mogelijkheden

Aankondigingen: Berichten met informatie waarvan verkopers op de hoogte moeten zijn (zoals nieuwe productfuncties of een beleidsupdate). Aankondigingen hebben 2 subcategorieën:

• Meldingsiconen in Merchant Center | Nieuwe functie Nieuwe functie
  • Meldingsiconen in Merchant Center | Update Update

Een melding verdwijnt nadat u de voorgestelde acties hebt uitgevoerd. U kunt meldingen ook snoozen of sluiten zonder verdere actie te ondernemen. Klik hiervoor rechtsboven in een melding op het icoon met drie stippen en selecteer Snoozen of Sluiten. Een gesnoozede melding verdwijnt 24 uur uit uw meldingen, terwijl een gesloten melding definitief wordt verwijderd.