I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Administrer dine notifikationer

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Nogle gange får du notifikationer på din Merchant Center-konto. De bliver sendt til dig for at hjælpe dig med at holde tingene kørende og forbedre din tilstedeværelse på Google. Du kan altid se dem ved at klikke på klokkeikonet Notifikationer fra Merchant Center | Klokkeikon, uanset hvor du er i Merchant Center.

Generelt er notifikationerne fordelt på disse kategorier:

Underretninger: Notifikationer, der kræver, at sælgere løser et problem (f.eks. med feeds). Underretninger har to underkategorier:

• Notifikationer fra Merchant Center | Notifikationsikon Notifikation
  • Notifikationer fra Merchant Center | Advarselsikon Advarsel

Forslag: Valgfrie handlinger, som sælgere kan foretage for at forbedre deres effektivitet. Forslagskategorien har tre underkategorier:

• Notifikationer fra Merchant Center | Tipikon Tip!
  • Notifikationer fra Merchant Center | Ikon for afventende handlinger Afventende handling
  • Notifikationer fra Merchant Center | Ikon for muligheder Muligheder

Meddelelser: Meddelelser med information til sælgere (f.eks. om nye produktfunktioner eller politikopdateringer). Meddelelseskategorien har to underkategorier:

• Notifikationer fra Merchant Center | Ikon for ny funktion Ny funktion
  • Notifikationer fra Merchant Center | Opdateringsikon Opdatering

En notifikation forsvinder, når du har foretaget de foreslåede handlinger. Du kan også udsætte eller afvise notifikationer uden at gøre noget ved dem. Det gør du ved at klikke på ikonet med tre prikker øverst til højre på en notifikation og derefter vælge Udsæt eller Afvis. En udsat notifikation forsvinder fra dine notifikationer i 24 timer, mens en afvist notifikation slettes permanent.