Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Päivityksiä toimituskulujen lisäasetuksiin

Tässä artikkelissa kerrotaan ominaisuuksista, jotka poistetaan käytöstä tai siirretään vain APIn kautta käytettäviksi toimituksen lisäasetuksissa, jotta kokemuksesta saataisiin entistä sujuvampi ja käyttäjäystävällisempi.

Useita toimitushintoja yhdessä kuljetuspalvelussa

Lähetyksen tunnisteilla voit määrittää erilaisia toimitusasetuksia tietyille tuoteryhmille, kuten "painavat tuotteet" tai "maksutta toimitettavat tuotteet". Tämä vaihtoehto otetaan käyttöön koko kuljetuspalvelussa.

Julkaisun yhteydessä useat toimitushinnat (esimerkiksi yksi hinta "maksuton toimitus" ‐tunnisteelle ja toinen hinta muille tuotteille) jaetaan useiksi kuljetuspalveluiksi.

Yksi toimitushinta palvelua kohden

Jos olet määrittänyt vain yhden toimitushinnan kuljetuspalvelua kohti, siirretyissä palveluissa ilmenevä ainoa ero on sen esitystapa. Muita vaikutuksia ei ole.

Kaaviosta näkyy, että toimitusnopeus ja ‑kulut eivät muutu, jos kuljetuspalvelulla on yksi toimitushinta.

Useita toimitushintoja palvelua kohden

Jos sama kuljetuspalvelu sisältää useita toimitushintoja, toimitushinnat jaetaan automaattisesti useiksi kuljetuspalveluiksi. Jos olet määrittänyt tietylle maalle yli 20 toimitushintaa, palveluita ei siirretä automaattisesti.

Kuvassa näkyy toimitushintojen asetussivu, jolla voit lisätä useita toimitushintoja yhdelle kuljetuspalvelulle.

• Enintään 20 toimitushintaa maata kohden: Useat toimitushinnat jaetaan eri kuljetuspalveluiksi.
  • Yli 20 toimitushintaa maata kohden: Palveluasi ei siirretä, jos maata kohden on yli 20 kuljetuspalvelua toimitushintojen jakamisen jälkeen. Saat asiasta ilmoituksen, jolloin sinun on vähennettävä kuljetuspalvelujen tai toimitushintojen määrää.

Poista ylimääräiset kuljetuspalvelut seuraavasti:

1. Klikkaa Kauppiaskeskuksen oikeassa yläkulmassa olevaa työkalu- ja asetuskuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas].
  2. Valitse Työkalut-kohdasta Toimitus ja palautus.
  3. Valitse poistettavat kuljetuspalvelut Kuljetuspalvelut-kortista.
  4. Klikkaa poistokuvaketta .

Poista ylimääräiset toimitushinnat seuraavasti:

1. Klikkaa Kauppiaskeskuksen oikeassa yläkulmassa olevaa työkalu- ja asetuskuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas].
  2. Valitse Työkalut-kohdasta Toimitus ja palautus.
  3. Klikkaa Kuljetuspalvelut-kortista muokattavaa kuljetuspalvelua.
  4. Klikkaa Hinta-kohdan vieressä olevaa kynäkuvaketta Muokkaa.
  5. Valitse poistettava toimitushinta.
  6. Klikkaa poistokuvaketta .
Tee tarvittavat muokkaukset 30.9.2023 mennessä, sillä sen jälkeen asetusta ei voi enää muokata tai nähdä. Jos haluat tehdä tähän kuljetuspalveluun tämän jälkeen muutoksia, sinun on poistettava se ja luotava uusi. Voit vaihtoehtoisesti käyttää kuljetuspalvelujen ylläpitämiseen Shopping Content APIa.

Alitaulukot

Toimitushintataulukko voidaan määrittää käyttämällä kahta kategoriaa, kuten "kohde" ja "paino". Jos haluat lisätä kolmannen tai neljännen kategorian, kuten "tuotteiden määrä", voit linkittää taulukkoon alitaulukon.

Tämä ominaisuus poistetaan hintojen lisäasetuksista, ja siitä tulee vain API-pohjainen. Saat asiasta ilmoituksen, jolloin sinun on poistettava kuljetuspalveluille määritetyt alitaulukot.

Poista alitaulukot seuraavasti:

1. Klikkaa Kauppiaskeskuksen oikeassa yläkulmassa olevaa työkalu- ja asetuskuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas].
  2. Valitse Työkalut-kohdasta Toimitus ja palautus.
  3. Valitse muokattavat kuljetuspalvelut Kuljetuspalvelut-kortista.
  4. Klikkaa Hinta-kohdan vieressä olevaa kynäkuvaketta Muokkaa.
  5. Klikkaa Toimitushinnat-kortista toimitushintaa, jossa käytetään alitaulukkoa.
  6. Etsi Toimitushintataulukko-kortista solu, jossa käytetään alitaulukkoa, ja valitse toinen vaihtoehto.
  7. Klikkaa Linkitetyt alitaulukot ‐kortin poistokuvaketta .
Tee tarvittavat muokkaukset 30.9.2023 mennessä, sillä sen jälkeen asetusta ei voi enää muokata tai nähdä. Jos haluat tehdä tähän kuljetuspalveluun tämän jälkeen muutoksia, sinun on poistettava se ja luotava uusi. Voit vaihtoehtoisesti käyttää kuljetuspalvelujen ylläpitämiseen Shopping Content APIa.