Raportit Comparison Shopping Service Centerissä (CSS)

Tässä artikkelissa kerrotaan CSS Centerin raporteista.

CSS-ryhmille ja CSS-verkkotunnuksille:

Vain CSS-verkkotunnuksille:

Tulokset

Kehitys-sivulta näet Shopping-mainosten kokonaistulokset kaikilla alustoilla edustamiesi kauppiastilien osalta. Voit nähdä klikkausten, impressioiden tai klikkausprosentin tiedot valitsemallasi aikavälillä. Raportti on saatavilla CSS-ryhmille ja CSS-verkkotunnuksille, ja se voidaan ladata CSV-tiedostona. Näin siirryt raporttiin:

• Valitse navigointivalikosta Raportit ja klikkaa Kehitys.
  • Voit avata raportin myös CSS-verkkotunnuksen Yleiskatsaus-sivulta.

CSS-vaatimukset

CSS-vaatimukset-sivu osoittaa maittain, kuinka monen kauppiasverkkotunnuksen edustaja olet (eli mainostat tuotteita CSS-palvelusi verkkosivustolla). Pääset tälle sivulle klikkaamalla navigointivalikosta Raportit ja sitten CSS-vaatimukset.

Kaikki kauppiasverkkotunnukset, joille olet ladannut tuotteita, huomioidaan kyseisten maiden kauppiasmäärän laskennassa. Shopping-mainosten näkyminen tietyssä maassa ja maan näkyminen tällä sivulla edellyttää, että sivustollasi on tuotteita vähintään 50:ltä kyseiseen maahan tuotteita toimittavalta kauppiaalta. Lue lisää CSS-vaatimuksista.

Näet maan kaikki kauppiasverkkotunnukset klikkaamalla maan nimeä.

Jos haluat lisätä muita verkkosivustollasi edustettuja kauppiaita ja heidän tuotteitaan, klikkaa sinistä lähetyspainiketta CSSC upload icon ja lisää lista kauppiaista.

Jos haluat ladata kaikki maan kauppiasverkkotunnukset, klikkaa latauspainiketta Kuva Google Adsin ja Kauppiaskeskuksen latauskuvakkeesta.

Tilihistoria

Tilihistoria-sivulla näet edustamiesi kauppiastilien muutokset. Näet myös tiedot kauppiaista, jotka ovat äskettäin liittyneet CSS-palveluusi tai poistuneet siitä, sekä muutokset osallistumis- ja jäädytystiloissa. Voit suodattaa sivun näkymää päivän tai tilin tilan muutoksen mukaan. Voit myös ladata raportin arkistointia varten. Pääset tälle sivulle klikkaamalla navigointivalikosta Raportit ja sitten Tilihistoria.

Huom. Osallistumisen tila voi muuttua, kun kauppias poistuu CSS-palvelusta tai liittyy siihen uudestaan. Kauppias, joka ei tee mitään toimintoa, on oletuksena liittynyt eikä näy yleiskatsauksessa. Kauppias näkyy kuitenkin kauppiastileillä.

Voit nähdä seuraavat kuvakkeet tilihistoriasivulla:

Kuvake Nimi Kuvaus
Otettu käyttöön Tilillä näytetään Shopping-mainoksia tämän CSS:n kautta.
Poistettu käytöstä Tilillä ei näytetä Shopping-mainoksia tämän CSS:n kautta.
Varoitus Tilillä on vähintään yksi varoitus vähintään yhdessä maassa.
Jäädytetty Tili on jäädytetty vähintään yhdessä maassa.
Ei enää jäädytetty / ei enää varoitusta Tililtä on poistettu jäädytys tai varoitus.
Suljettu Tili on suljettu.
Lisätty / luotu Tili on luotu tai lisätty CSS:ään.
Lopetti kauppapaikkamyyjänä toimimisen / siirtyi kauppapaikkamyyjäksi Tiliä ei käytetä enää kauppapaikkamyyjänä / tili on siirretty kauppapaikkamyyjäksi.

Tilin vaihdot

Tilin vaihdot ‐sivulta näet aloittamasi ja käynnissä olevat Kauppiaskeskus-tilivaihdot. Jos käynnissä on useita vaihtoja, voit suodattaa taulukon suodatinkuvakkeella Filter icon.

Jos kauppias on hyväksynyt hintavertailupalvelun vaihtopyynnön, tilistä tulee oletuksena osa uutta hintavertailupalvelua 14 päivän lisäajan jälkeen. Voit muuttaa hintavertailupalvelun lisäaikaa tämän sivun Tilin vaihdon lisäaika ‐kohdasta.

Lisätietoa tilin vaihdosta on artikkelissa Kauppiastilien siirtäminen hintavertailupalvelusta toiseen.

Tilin diagnostiikka

Näet Tilin diagnostiikka ‑sivulta edustamiesi kauppiastilien tilan eri ajanjaksoilta sekä kunkin tilin tilaan liittyvien tuotteiden määrän ja tiedot kauppiastilien tiliongelmista. Rajaa näkymää klikkaamalla suodatinkuvaketta Filter icon.

Jos esimerkiksi edustat 1 800:aa kauppiastiliä, joista 250 on tällä hetkellä jäädytetty yhdessä tai useammassa maassa, näet ne Tilin diagnostiikka ‑sivun ylimmästä kaaviosta. Näillä 250 jäädytetyllä tilillä voi olla esimerkiksi 50 000 tuotetta, jotka näet sivun toisessa kaaviossa. Lue lisää tilien tiloista

Tilakaavioiden alla oleva taulukko sisältää tietoa niiden kauppiastilien tiliongelmista, jotka ovat antaneet valtuutuksen hintavertailupalvelullesi. Taulukosta näet yksittäisten tilien ongelmat sekä jokaisen tilin maat ja tuotteet, joita ongelma koskee. Jos aiemman esimerkin 250 jäädytetystä tilistä 200 on valtuuttanut CSS-palvelusi, näet kyseisten 200 tilin jäädyttämisen taustalla olevat ongelmat.

Voit ratkaista tiliongelmat napsauttamalla kauppiaan nimeä, jonka jälkeen sinut ohjataan Kauppiaskeskus-tilille, jos kauppias on antanut siihen luvan.

Tuotteen diagnostiikka

Tuotteen diagnostiikka ‑sivulta näet niiden tuotteiden tilan, joita mainostat edustamiesi kauppiastilien puolesta tietyllä ajanjaksolla. Tähän sisältyvät tuotteet, joiden tila on odottaa, hylätty, tuote loppu tai saatavilla.

Voit rajata taulukon näkymää valitsemalla suodattimet yläreunassa tai klikkaamalla suodatinkuvaketta Filter icon, niin näet vain haluamasi tiedot. Näet kussakin tilassa olevien tuotteiden kokonaismäärän myös tilikohtaisesti. Tällä sivulla näkyviä ongelmia voi ratkaista klikkaamalla kauppiaan nimeä, minkä jälkeen sinut ohjataan Kauppiaskeskus-tilille, jos kauppias on antanut siihen luvan.

Mahdollisuudet

Mahdollisuudet-sivulle on koottu luettelo mahdollisista korjauksista, joita hintavertailupalvelu voi toteuttaa tuotelistausten tulosten parantamiseksi. Voit tarkastella tiettyä mahdollisuutta yksityiskohtaisemmin klikkaamalla riviä. Sivulla on laajempi kuvaus vaaditusta korjauksesta ja luettelo Kauppiaskeskus-tileistä, joiden tuloksia voi parantaa korjaamalla ongelman. Näkyvillä ovat vain ne Kauppiaskeskus-tilit, joihin hintavertailupalvelulla on pääsy.

Mahdollisuustietojen katsominen CSS Centerissä

Korjaukset voidaan ottaa käyttöön vain Kauppiaskeskuksessa. Klikkaa tiliä, niin sinut ohjataan kyseiselle sivulle Kauppiaskeskuksessa. Huom. Joillakin mahdollisuuksilla ei ole omaa sivua Kauppiaskeskuksessa. Siinä tapauksessa sinut ohjataan etusivulle.