I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Slett retningslinjer for retur for Shopping-annonser og kostnadsfrie oppføringer

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Det er mulig å fjerne retningslinjer for retur for Shopping-annonser og kostnadsfrie oppføringer ved behov. Det kan ta opptil to dager før retningslinjene blir fjernet, så det kan hende du fortsatt ser dem i annonsene og de ubetalte oppføringene dine i en kort periode etter at du har slettet dem.

Veiledning

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Klikk på Frakt og returer på sidemenyen, og klikk deretter på Retningslinjer for retur-fanen
  3. Under «Dine retningslinjer for retur» klikker du på avmerkingsboksen ved siden av retningslinjene du vil slette, og deretter klikker du på papirkurvikonet.
Merk: Hvis disse retningslinjene har unntak, slettes disse også. Retningslinjer og unntak kan ikke gjenopprettes når de først er slettet.

Linker til beslektet innhold