In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Retourbeleid verwijderen voor Shopping-advertenties en gratis vermeldingen

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

U kunt een retourbeleid voor Shopping-advertenties en gratis vermeldingen verwijderen als dat nodig is. De verwijdering kan tot 2 dagen duren. Het is dus mogelijk dat het beleid nog enige tijd zichtbaar blijft in uw advertenties en onbetaalde vermeldingen.

Instructies

1. Log in op uw Merchant Center-account.
  2. Klik in het paginamenu op Verzending en retourzendingen. Klik dan op het tabblad Retourbeleid.
  3. Vink onder Uw retourbeleid het selectievakje aan naast de beleidsregels die u wilt verwijderen en klik op de prullenbak.
Opmerking: Als er uitzonderingen op dit beleid zijn, worden deze ook verwijderd. Een beleid en de uitzonderingen hierop kunnen na verwijdering niet worden hersteld.