Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Shopping-mainosten ja maksuttomien listausten palautuskäytäntöjen poistaminen

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Voit tarvittaessa poistaa Shopping-mainosten ja maksuttomien listausten palautuskäytännön. Palautuskäytännön poistossa voi mennä enintään kaksi päivää, joten palautuskäytäntö saattaa näkyä mainoksissasi ja maksuttomissa listauksissasi vielä hetken sen poistamisen jälkeen.

Ohjeet

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus‑tilillesi.
  2. Valitse sivuvalikosta Toimitus ja palautus ja klikkaa Palautuskäytännöt-välilehteä.
  3. Valitse Palautuskäytäntösi-kohdasta poistettavien käytäntöjen vieressä olevat valintaruudut ja klikkaa roskakorikuvaketta.
Huom. Jos tähän käytäntöön liittyy poikkeuksia, myös ne poistetaan. Käytäntöjä ja poikkeuksia ei voi palauttaa niiden poistamisen jälkeen.