In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Oplossing: Niet-geverifieerd telefoonnummer

Ga naar de pagina Bedrijfsinformatie of gebruik de Content API om uw zakelijke of persoonlijke telefoonnummer te verifiëren.

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

U heeft nog geen geldig telefoonnummer voor uw bedrijf geverifieerd in uw Merchant Center-account. Daarom hebben we uw account opgeschort en zijn uw advertenties en gratis vermeldingen stopgezet. Verifieer een geldig telefoonnummer voor uw bedrijf met uw Merchant Center-account om dit probleem op te lossen en uw advertenties en vermeldingen weer te laten lopen.

Als u geen Merchant Center-account heeft, kunt u de Content API voor Shopping gebruiken om een telefoonnummer te verifiëren voor uw bedrijf. Lees de gids voor telefoonnummerverificatie voor meer informatie en voorbeelden.

Instructies

1. Klik in uw Merchant Center-account op het icoon voor tools en instellingen Icoon voor het menu Tools en instellingen [Gear] en klik in het menu Tools op Bedrijfsinformatie.
  2. Voeg een geldig telefoonnummer toe op de kaart Telefoonnummer en klik op Verifiëren.
  3. Selecteer hoe u de verificatiecode wilt krijgen (spraakoproep of sms).
  4. Geef de code op in Merchant Center en klik op Voltooien. De verificatie kan een paar seconden duren.
Opmerking: Als de code de eerste keer niet werkt, kunt u een nieuwe code aanvragen of een andere manier kiezen om de code te krijgen.
Als u met een platform van derden werkt, zijn sommige van deze instructies misschien niet op u van toepassing. Volg de instructies van uw platform van derden om het probleem op te lossen of de taak af te ronden. Meer informatie over hoe u support kunt krijgen als u een niet-Google-platform gebruikt