I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Om automatiske fraktforbedringer

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Anslått leveringstid er viktig informasjon for kunder som vurderer å kjøpe noe. For å sikre at den anslåtte leveringstiden du viser til kundene, er så kort og nøyaktig som mulig, kan du velge at Google skal beregne de anslåtte leveringsdatoene dine basert på tidligere resultater i stedet for anslagene i fraktinnstillingene dine. De resultatbaserte anslagene vises i annonser og oppføringer.

Slik fungerer det

For å vise mer nøyaktige anslåtte leveringsdatoer må du slå på funksjonen i Merchant Center-kontoen din. Alle som selger på Google, kan velge å bruke (eller ikke å bruke) disse automatiske fraktforbedringene, men det krever at du har konfigurert frakttjenester i kontoen din. For at forslagene skal bli vist må du også dele bestillingsdata, inkludert sporingsnumre, med Google.

Denne funksjonen forbedrer de anslåtte leveringstidene dine basert på

• leveringsadressen i bestillingen
  • gjeldende innstillinger for behandlingstid og frakttid
  • anslått antall ukedager eller virkedager som er angitt i kontoen din
  • sporingsdataene for pakken

Hvis du aktiverer automatiske fraktforbedringer, analyserer vi de anslåtte leveringstidene dine kontra de faktiske leveringstidene og viser de mest konkurransedyktige leveringsdatoene til kundene. Vi viser bare anslåtte leveringstider som er kortere enn i konfigurasjonen din. Vi kommer aldri til å forlenge anslåtte leveringstider basert på resultatdataene dine.

Hvis du deltok i prøveprosjektet for forslag om anslåtte leveringstider, ser du at denne funksjonen allerede er slått på i Merchant Center-kontoen din. Du kan når som helst slå den av.

Hvis du opplever betydelige avbrudd i virksomheten din og tror de anslåtte leveringstidene kan endre seg, kan du slå av funksjonen frem til driften går tilbake til normalen.

Veiledning

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Klikk på Frakt og returer på verktøymenyen.
  3. Klikk på «Frakt»-fanen og deretter på «Automatiske fraktforbedringer»-kortet.
  4. Sett «Slå på automatiske fraktforbedringer» til på.
  5. Klikk på Lagre.

Linker til beslektet innhold