In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Probleem oplossen: Geen producten op de website

Zorg dat uw website-URL naar een pagina met producten leidt en vraag een beoordeling aan.

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Dit beleid is van toepassing op Shopping-advertenties en op advertenties met lokale voorraad met door de verkoper gehoste winkelpagina's

We hebben geconstateerd dat het domein van uw website-URL is geparkeerd. De content binnen het domein van de landingspagina moet uniek en waardevol zijn voor klanten en mag niet alleen advertenties en links bevatten.

Stel uw website-URL en -domein zo in dat de productlinks die u bij Google indient (en die aan klanten worden getoond) naar producten leiden. Op dit moment komt een koper die op uw website-URL klikt in een advertentie of vermelding op een pagina zonder producten. Dit is verwarrend en hindert de verkoop. Daarom hebben we uw account opgeschort.

Zodra u bevestigt dat links voor klanten naar producten leiden, kunt u een nieuwe beoordeling aanvragen.

Instructies

Stap 1: Uw domeinhost controleren

1. Zorg dat uw domein verwijst naar een server waarop uw productpagina's worden gehost. Uw website moet klanten unieke, waardevolle content bieden en niet vol staan met advertenties en links.
  2. Als uw domein is verlopen, neemt u contact op met de provider van het domein.
  3. Als uw site tijdelijk niet beschikbaar is geweest, zorgt u dat uw site weer goed werkt.

Stap 2: Uw domeingegevens updaten

1. Check en update de instellingen van uw domeinserver.
  2. Zorg dat uw geüpdatete URL is geverifieerd en geclaimd, en dat uw feed opnieuw naar Merchant Center is geüpload.

Stap 3: Een beoordeling aanvragen

Als uw account of een van uw productaanbiedingen is afgekeurd en u het probleem heeft verholpen, of als u het niet eens bent met de kwestie, kunt u in sommige gevallen een beoordeling aanvragen. Als de beoordeling positief is, is het probleem opgelost. Als de afkeuring nog steeds aanhoudt en u niet zeker weet wat u kunt doen, neem dan contact met ons op voor support.

Opmerking: Als u uw producten vermeldt via een platform van derden, gaat u naar uw app van derden om een beoordeling aan te vragen.
Als u met een platform van derden werkt, zijn sommige van deze instructies misschien niet op u van toepassing. Volg de instructies van uw platform van derden om het probleem op te lossen of de taak af te ronden. Meer informatie over hoe u support kunt krijgen als u een niet-Google-platform gebruikt