Filtrera bort buller från möten i Google Meet

Obs!

Du kan begränsa störningsmoment i mötet genom att filtrera bort bakgrundsljud. Meet kan ta bort bakgrundsljud såsom tangenttryckningar, dörrar som stängs, rumseko eller ljud från en närliggande byggarbetsplats.

• Ljudinspelning från skärmdelning påverkas inte av brusreduceringen.
  • Meet filtrerar bort ljud som inte låter som röster. Röst från tv eller personer som talar samtidigt filtreras inte bort.
  • Stäng av brusreduceringen om ljud som inte är tal är en viktig del av mötet, såsom att spela musikinstrument.
  • Meet justerar ljudet så att alla hörs med en behaglig volym.

Krav för att använda enhetsbaserad brusreducering

Viktigt! Enhetsbaserad brusreducering är tillgänglig för alla Workspace- och icke-Workspace-användare på de flesta Android-telefoner.

Det går att använda brusreducering på dessa enheter med Android:
  • Pixel 4 eller senare
  • Samsung S-serien: S10 eller senare
  • Samsung A-serien: A02 eller senare
  • Xiaomi Redmi 8 eller senare
  • Xiaomi Note 5 eller senare
  • Oneplus Nord AC2001 eller senare
  • Realme 5 Pro, 6 eller senare
  • Vivo Y15 eller senare

Brusreducering i Google Meet kan för att optimera prestanda växla mellan enhet och moln.

Tips! Apple-användare hittar information om enhetens funktioner på Apples webbplats.

Krav för att använda molnbaserad brusreducering

Molnbaserad brusreducering är tillgänglig på stationära/bärbara datorer, Android och iOS i dessa Google Workspace-utgåvor:

Det går att använda molnbaserad brusreducering i dessa Workspace-utgåvor:
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Standard
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Frontline
  • Workspace Individual-prenumerant
  • Google One-prenumeranter med 2 TB lagringsutrymme eller mer

Business Standard, Business Plus, Enterprise Essentials, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Frontline, Workspace Individual-prenumeranter och Google One-prenumeranter med 2 TB eller mer lagringsutrymme: Brusreducering är aktiverad som standard.

Education Fundamentals, Education Plus, Education Standard och Teaching and Learning Upgrade-konton: Brusreducering är inaktiverad som standard.

För alla Workspace-konton: Om inställningarna är aktiverade som standard för organisationen i ett möte med personer utanför organisationen kan även de använda den här funktionen under mötet.

Aktivera brusreducering

Det går att aktivera eller inaktivera brusreducering under ett möte.

Före mötet

1. Öppna meet.google.com och sedan och välj ett möte.
  2. Klicka på Fler alternativ Mer och sedan Inställningar Inställningar uppe till höger.
  3. Klicka på Ljud
  4. Aktivera Brusreducering.
  5. Klicka på Gå med nu.

I ett möte

1. Klicka på Fler alternativ Mer och sedan Inställningar Inställningar.
  2. Klicka på Ljud .
  3. Aktivera Brusreducering.

Kontrollera hur mycket störningar som dämpas under Google Meet-mötet

Titta på ringen som omger Voice-indikatorn uppe till höger på skärmen, intill din självvisning. Ju större ringen är, desto mer störningar reduceras.

Första gången störningar reduceras, informeras du om att brusreduceringen aktivt har tagit bort störningar.