Filtrer bort støy fra møter i Google Meet

Viktig:

For å begrense forstyrrelser i videomøter kan du filtrere bort bakgrunnsstøy. Meet kan fjerne bakgrunnslyder som trykking på tastaturet, lukking av dører, ekko i rommet eller støy fra byggeplasser i nærheten.

• Lydopptak fra skjermdeling påvirkes ikke av støyreduksjon.
  • Meet filtrerer ut lyder som ikke høres ut som stemmer. Stemmer fra TV eller folk som snakker samtidig, blir ikke filtrert ut.
  • Hvis andre lyder enn tale utgjør en viktig del av møtet, for eksempel spilling på musikkinstrumenter, bør du slå av støyreduksjon.
  • Meet justerer lyden slik at alle høres med et komfortabelt volum.

Krav for bruk av enhetsbasert støyreduksjon

Viktig: Enhetsbasert støyreduksjon er tilgjengelig på de fleste Android-telefoner, både for de som bruker Workspace og de som ikke bruker Workspace.

Enhetsbasert støyreduksjon er tilgjengelig på disse Android-telefonene:
  • Pixel 4 eller nyere
  • Samsung S-serien: S10 eller nyere
  • Samsung A-serien: A02 eller nyere
  • Xiaomi Redmi 8 eller nyere
  • Xiaomi Note 5 eller nyere
  • Oneplus Nord AC2001 eller nyere
  • Realme 5 Pro, 6 eller nyere
  • Vivo Y15 eller nyere

Støyreduksjon i Google Meet kan bytte tilkobling direkte via enheten eller via nettskyen for å optimalisere ytelsen.

Tips: Hvis du har en Apple-enhet, kan du gå til nettstedet til Apple for å se hvilke funksjoner enheten har.

Krav for bruk av skybasert støyreduksjon

Skybasert støyreduksjon er tilgjengelig på datamaskiner og Android- og iOS-enheter med utvalgte Google Workspace-utgaver.

Skybasert støyreduksjon er tilgjengelig med disse Workspace-utgavene:
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Standard
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Frontline
  • Workspace Individual-abonnent
  • Google One-abonnementer med minst 2 TB lagringsplass

For Business Standard, Business Plus, Enterprise Essentials, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Frontline, Workspace Individual-abonnent samt Google One-abonnenter med minst 2 TB lagringsplass: Støyreduksjon er på som standard.

For Education Fundamentals-, Education Plus-, Education Standard- og Teaching and Learning Upgrade-kontoer: Støyreduksjon er av som standard

For alle Workspace-kontoer: Hvis innstillingene er på som standard for organisasjonen din i et møte med folk utenfor organisasjonen, kan disse også bruke denne funksjonen under møtet.

Slå på støyreduksjon

Støyreduksjon kan slås av eller på før eller i løpet av møter.

Før et møte

1. Gå til meet.google.com og så velg et møte.
  2. Før du blir med, klikker du på Flere alternativer Mer og så Innstillinger Innstillinger øverst til høyre.
  3. Klikk på Lyd
  4. Slå på Støyreduksjon.
  5. Klikk på Bli med nå.

I et møte

1. Nederst klikker du på  Flere alternativer Mer og så Innstillinger Innstillinger.
  2. Klikk på Lyd .
  3. Slå på Støyreduksjon.

Sjekk graden av støyreduksjon i Google Meet-møter

Øverst til høyre på skjermen, ved siden av speilvisningen, ser du på ringen rundt taleindikatoren . Jo større ringen er, jo mer støy blir fjernet.

Den første gangen støyreduksjon blir aktivert, varsler taleindikatoren deg om at støyreduksjon har fjernet støyen aktivt.