De iconen van de Google Meet- en Google Duo-app veranderen. Meer informatie

Ruis wegfilteren uit uw vergadering in Google Meet

Belangrijk: Ruisonderdrukking is nog niet beschikbaar in Zuid-Afrika, de Verenigde Arabische Emiraten en de omringende gebieden.

U kunt achtergrondgeluid wegfilteren om afleidingen in uw vergadering te beperken. Meet kan achtergrondruis verwijderen, zoals getyp, een deur die dichtgaat, galm in de kamer of de geluiden van een bouwplaats in de buurt.

• Als een scherm wordt gedeeld, wordt de audio-opname niet beïnvloed door ruisonderdrukking.
  • Meet filtert geluiden die niet als stemmen klinken weg. Stemmen op tv of mensen die tegelijkertijd praten, worden niet weggefilterd.
  • Als niet-spraak een belangrijk onderdeel is van de vergadering (zoals muziekinstrumenten bespelen), zet u ruisonderdrukking uit.
  • Meet past de audio aan zodat iedereen met een comfortabel volume te horen is.

Wat u nodig heeft

Belangrijk: Gebruikers van de Pixel 4 en hoger kunnen altijd ruisonderdrukking gebruiken, ongeacht hun Google Workspace-versie. Op Pixel-telefoons stelt u ruisonderdrukking op het apparaat in en wordt niet de cloud-instelling gebruikt. Ook staat deze standaard aan voor persoonlijke Google-accounts.

Vereisten voor het gebruik van ruisonderdrukking

Ruisonderdrukking is beschikbaar op desktops/laptops, Android en iOS voor deze Google Workspace-versies:

• Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Frontline
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Workspace Individual-abonnees
  • Google One-abonnees met 2 TB of meer opslagruimte

Voor abonnementen op Business Standard, Business Plus, Enterprise Essentials, Enterprise Standard, Frontline, Enterprise Plus, Workspace Individual en Google One met 2 TB of meer opslagruimte: ruisonderdrukking staat standaard aan.

Voor accounts met Education Plus en Teaching and Learning Upgrade: ruisonderdrukking staat standaard uit.

Voor alle Workspace-accounts: als de instelling voor uw organisatie standaard aanstaat in een vergadering met mensen buiten uw organisatie, kunnen zij deze functie ook gebruiken tijdens die vergadering.

Ruisonderdrukking aanzetten

U kunt ruisonderdrukking tijdens een vergadering aan- of uitzetten.

Tijdens een vergadering

1. Tik op het scherm en dan tik op Meer Meer.
  2. Tik op Instellingen Instellingen.
  3. Tik op Ruisonderdrukking.