Google Meet- ja Google Duo ‐sovellusten kuvakkeet ovat muuttuneet. Lue lisää.

Kokouksen taustahälyn suodattaminen Google Meetissä

Tärkeää:

Taustahälyn suodatus voi vähentää häiriöitä kokouksen aikana. Meet voi poistaa esimerkiksi kirjoittamisesta, oven sulkemisesta tai kaikumisesta syntyvää taustahälyä tai läheisen työmaan ääniä.

• Taustahälyn vaimennus ei vaikuta äänen tallentamiseen näytön jakamisesta.
  • Meet suodattaa pois hälyn, joka ei kuulosta puheelta. Televisiosta kuuluvia tai samaan aikaan puhuvien ihmisten ääniä ei suodateta pois.
  • Jos muu kuin puhe, esimerkiksi soittimien soittaminen, on tärkeä osa kokousta, laita taustahälyn vaimennus pois päältä.
  • Meet säätää äänenvoimakkuuden kaikille osallistujille sopivaksi.

Mitä tarvitset

Tärkeää: Taustahälyn vaimennus on aina sellaisten käyttäjien saatavilla, joilla on Pixel 4 ‑puhelin tai uudempi, Google Workspacen versiosta riippumatta. Pixel-puhelimissa taustahälyn vaimennus on laitepohjainen pilvipohjaisen sijaan, ja se on oletuksena päällä henkilökohtaisilla Google-tileillä.

Taustahälyn vaimennuksen käyttöön liittyvät vaatimukset

Taustahälyn vaimennus on käytettävissä tietokoneella sekä Android- ja iOS-laitteilla seuraavissa Google Workspacen versioissa:

• Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Frontline
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Workspace Individual ‑tilaus
  • Google One ‑tilaus, johon kuuluu vähintään 2 Tt tallennustilaa

Business Standard-, Business Plus-, Enterprise Essentials-, Enterprise Standard-, Frontline- ja Enterprise Plus ‑tilit sekä Workspace Individual ‑tilaus ja Google One ‑tilaajat, joilla on vähintään 2 Tt tallennustilaa: Taustahälyn vaimennus on päällä oletuksena.

Education Plus- ja Teaching and Learning Upgrade ‑tilit: Taustahälyn vaimennus on oletuksena poissa päältä.

Kaikki Workspace-tilit: Jos asetus on oletuksena päällä organisaatiossasi kokouksessa organisaation ulkopuolisten henkilöiden kanssa, myös he voivat käyttää tätä ominaisuutta kokouksen aikana.

Taustahälyn vaimennuksen laittaminen päälle

Taustahälyn vaimennus voidaan laittaa päälle tai pois päältä kokouksessa.

Kokouksessa

1. Napauta näyttöä ja sitten valitse Lisää Lisää
  2. Valitse Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Taustahälyn vaimennus.