Konfigurera Meet för distansarbete inom organisationen

Viktigt! Följande information gäller för Google Workspace-användare.

Avancerade funktioner tillgängliga till och med den 30 september 2020 utan kostnad

Från mars till september 2020 har alla G Suite-kunder haft tillgång till avancerade funktioner för videokonferenser i Google Meet. Dessa funktioner inkluderar större möten, möjligheten att spela in möten och livestreaming på domänen.

Från och med den 1 oktober 2020 bestäms åtkomsten till avancerade Meet-funktioner av din G Suite-utgåva.

Konfigurera Google Meet för organisationen

Välj din roll för att komma igång

IT-administratör inom företag

Konfigurera Meet så att organisationens användare kan distansarbeta.

Kom igång

IT-administratör inom utbildning

Konfigurera Meet för att möjliggöra distansutbildning för lärare och elever.

Kom igång

Google Meet-användare

Läs om att skapa eller gå med i videomöten med teamet och ge fjärrpresentationer.

Kom igång

Tips! Läs mer om att använda fler Google Workspace-appar när du är inloggad genom att besöka Så här jobbar du hemifrån med Google Workspace