Konfigurer Meet for å hjelpe teamet ditt med å jobbe eksternt

Viktig: Informasjonen nedenfor gjelder for Google Workspace-brukere.

Avanserte funksjoner er tilgjengelige kostnadsfritt til og med 30. september 2020

Fra mars til og med september 2020 hadde alle G Suite-kunder tilgang til avanserte funksjoner for videokonferanser i Google Meet. Funksjonene inkluderte større møter, muligheten til å spille inn møter og direktestrømming innenfor domenet.

Fra og med 1. oktober 2020 avgjøres tilgangen til avanserte Meet-funksjoner av G Suite-utgaven din.

Konfigurer Google Meet for organisasjonen din

Velg rolle for å komme i gang

IT-administrator i bedriften

Konfigurer Meet slik at brukerne i organisasjonen din kan jobbe eksternt.

Kom i gang

IT-administrator i utdanningsinstitusjonen

Konfigurer Meet for å muliggjøre fjernundervisning for lærere og elever.

Kom i gang

Google Meet-bruker

Finn ut hvordan du oppretter og blir med på videomøter med teamet ditt og holder eksterne presentasjoner.

Kom i gang

Tips: Hvis du vil vite hvordan du kan bruke flere Google Workspace-apper mens du jobber eksternt, kan du gå til artikkelen om hvordan du jobber hjemmefra med Google Workspace