Appikonerne for Google Meet og Google Duo ændres. Få flere oplysninger.

Konfigurer Meet for at hjælpe dit team med at arbejde hjemmefra

Vigtigt! Følgende oplysninger gælder for brugere af Google Workspace.

Avancerede funktioner er tilgængelige indtil den 30. september 2020 uden beregning.

Fra marts til september 2020 havde alle G Suite-kunder adgang til avancerede funktioner til videomøder i Google Meet. Funktionerne omfattede større møder, muligheden for at optage møder samt livestreaming på domænet.

Fra og med den 1. oktober 2020 afgøres adgangen til avancerede Meet-funktioner af din G Suite-udgave.

Konfigurer Google Meet for din organisation

Vælg din rolle for at komme i gang

""

It-administrator for erhverv

Konfigurer Meet, så brugerne i din organisation kan arbejde hjemmefra.

Kom godt i gang

""

It-administrator for uddannelse

Konfigurer Meet for at tillade fjernundervisning for undervisere og elever.

Kom godt i gang

""

Google Meet-bruger

Se, hvordan du opretter og deltager i videomøder med dit team og giver eksterne præsentationer.

Kom godt i gang

Tip! Du kan se, hvordan du kan bruge flere Google Workspace-apps, mens du arbejder hjemmefra, ved at gå til siden om hvordan du kan arbejde hjemmefra med Google Workspace