Configurar Meet per ajudar el teu equip a treballar de manera remota

Important: la informació següent s'aplica als usuaris de Google Workspace.

Funcions avançades disponibles fins al 30 de setembre de 2020 sense cost econòmic

Des del març fins al setembre de 2020, tots els clients de G Suite han tingut accés a funcions avançades de videoconferència de Google Meet. Aquestes funcions incloïen les reunions amb més participants, les reproduccions en directe al domini i la possibilitat de gravar reunions.

A partir de l'1 d'octubre de 2020, l'accés a les funcions avançades de Meet quedarà determinat per la vostra edició G Suite.

Configurar Google Meet per a la teva organització

Triar una funció per començar

Administrador de TI d'una empresa

Configura Meet perquè els usuaris que pertanyen a la teva organització puguin teletreballar.

Comença

Administrador de TI d'un centre educatiu

Configura Meet per permetre l'aprenentatge a distància per a professors i alumnes.

Comença

Usuari de Google Meet

Obtén informació sobre com pots unir-te a videotrucades amb el teu equip o crear-ne i fer presentacions de manera remota.

Comença

Consell: per obtenir guies sobre com pots utilitzar més aplicacions de Google Workspace de manera remota, visita l'article sobre com pots treballar des de casa amb Google Workspace.