Använda en telefon för ljud i ett videomöte

Viktigt! Dessa funktioner är för närvarande tillgängliga för möten skapade genom ett Google Workspace-konto.

Låt Google Meet ringa mobilen om du vill prata och lyssna på mobilen i ett videomöte. Google Meet kan även ringa till ett möte från din enhet.

Om du inte deltar i mötet går datorn med när telefonen ansluts. Du deltar utan ljud om det finns fler än fem personer i mötet. Du deltar utan ljud om datorns ljud är avstängt innan du ansluter.

Det går till exempel att ringa in med mobilen om du deltar i ett videomöte och nätverksanslutningen är dålig. Använd mobilen till ljud istället för datorns mikrofon och högtalare.

Låt Meet ringa upp telefonen

I land som stöder uppringning kan du använda Meet för att ringa amerikanska eller kanadensiska telefonnummer. Om organisationen aktiverar Meets globala samtal kan du använda Meet för att ringa fler internationella nummer.

1.  Välj ett alternativ:
    • Klicka på Mer Merföljt av Använd en mobil för ljud om du deltar i mötet.
    • Klicka på Gå med och använd telefon för ljud om du är i det gröna rummet på ett möte .
      • Tips! Om du befinner dig på en annan domän än mötesägaren måste kanske någon i mötet godkänna dig.
  2. Ange ditt telefonnummer.
    • Tips! Markera rutan Kom ihåg telefonnumret på den här enheten om du vill spara numret för framtida möten.
  3. Klicka på Ring mig.
  4. Tryck på 1 på telefonen när du ombeds.

Ring in per telefon

Tips! En administratör måste aktivera inringning per telefon. Öppna länder och regioner som stöds.

1. Välj ett alternativ:
    • Klicka på Mer Merföljt av Använd en mobil för ljud om du deltar i mötet.
    • Om du är i mötets gröna rum klickar du på Gå med och använd telefon för ljud till höger följt av Ring upp.
      • Tips! Om du befinner dig på en annan domän än mötesägaren måste kanske någon i mötet godkänna dig.
  2. Slå numret som visas. När du är ansluten anger du nålen följt av #-tangenten.
  3. Tryck på 1 på telefonen när du ombeds.

Koppla från telefonen

• Lägg på samtalet från telefonen om du vill koppla från telefonen men vara kvar i mötet. Du stängs av automatiskt när du lägger på.
  • Koppla från telefonen och lämna mötet genom att klicka på Avsluta samtal Lägg på i mötesfönstret.

Tips! Mobilen förblir ansluten om du stänger din laptop eller Meets webbläsarflik, men videoflödet inaktiveras. Enbart din profilbild visas i mötet.