Bruk en telefon for lyd i et videomøte

Viktig: Disse funksjonene er for øyeblikket tilgjengelige for møter som arrangeres via en Google Workspace-konto.

Hvis du vil snakke og lytte på telefonen mens du er i et videomøte, kan du få Google Meet til å ringe telefonen din. Google Meet kan også ringe inn til møter fra enheten din.

Hvis du ikke er i møtet allerede, blir datamaskinen din med når telefonen din kobles til. Hvis det er mer enn fem personer i møtet, blir du med uten lyd. Hvis lyden på datamaskinen din er slått av før du kobler til, blir du med uten lyd.

Hvis du for eksempel er i et videomøte og nettverkstilkoblingen er dårlig, kan du ringe inn fra telefonen. Bruk telefonen for lyd i stedet for mikrofonen og høyttaleren på datamaskinen.

Få Meet til å ringe telefonen din

Fra land som støttes for innringing til møter, kan du bruke Meet til å ringe USA-baserte eller kanadiske telefonnumre. Hvis organisasjonen din slår på Internasjonale samtaler i Google Meet, kan du bruke Meet til å ringe flere internasjonale numre.

1.  Velg et alternativ:
    • Hvis du er med i møtet, klikker du på Mer Meretterfulgt av Bruk en telefon for lyd.
    • Hvis du er i foajéen til et møte, klikker du på Bli med og bruk en telefon for lydtil høyre.
      • Tips: Hvis du er på et annet domene enn møtets eier, kan det hende noen i møtet må godkjenne deg.
  2. Skriv inn telefonnummeret ditt.
    • Tips: For å lagre nummeret ditt for fremtidige møter, merk av for Husk telefonnummeret på denne enheten.
  3. Klikk på Ring meg.
  4. Når du blir bedt om det, trykker du på 1 på telefonen.

Ring inn via telefon

Tips: For å kunne ringe inn med telefonen må funksjonen aktiveres av en administrator. Gå til land og regioner som støttes.

1. Velg et alternativ:
    • Hvis du er med i møtet, klikker du på Mer Meretterfulgt av Bruk en telefon for lyd.
    • Hvis du er i foajéen til et møte, klikker du på Bli med og bruk en telefon for lyd etterfulgt av Ring inn.
      • Tips: Hvis du er på et annet domene enn møtets eier, kan det hende noen i møtet må godkjenne deg.
  2. Slå nummeret som vises. Når du er tilkoblet, skriver du inn PIN-koden etterfulgt av #-tasten.
  3. Når du blir bedt om det, trykker du på 1 på telefonen.

Koble fra telefonen

• For å koble fra telefonen din, men bli værende i møtet, kan du legge på via telefonen. Lyden blir kuttet automatisk når du legger på.
  • For å koble fra telefonen din og forlate møtet, klikk på Avslutt samtalen Avslutt samtalen i møtevinduet.

Tips: Hvis du lukker laptopen eller nettleserfanen med Meet, forblir telefonen tilkoblet, men videofeeden din blir slått av. Bare profilbildet ditt vises i møtet.