Puhelimen käyttäminen videokokouksen audiolähteenä

Tärkeää: Nämä ominaisuudet ovat tällä hetkellä käytettävissä Google Workspace ‑tilillä järjestetyissä kokouksissa.

Jos haluat puhua ja kuunnella puhelimesi kautta videokokouksessa ollessasi, Google Meet voi soittaa puhelimeesi. Google Meet voi myös soittaa kokoukseen laitteeltasi.

Jos et ole mukana kokouksessa, tietokoneesi liitetään siihen, kun puhelimesi yhdistetään. Jos kokouksessa on enemmän kuin viisi ihmistä, osallistut mykistettynä. Jos tietokoneesi on mykistettynä ennen kuin yhdistät kokoukseen, osallistut kokoukseen mykistettynä.

Jos esimerkiksi olet videokokouksessa ja verkkoyhteys on huono, voit osallistua soittamalla puhelimellasi. Käytä puhelinta audiolähteenä tietokoneen mikrofonin ja kaiuttimen sijaan.

Näin saat Meetin soittamaan puhelimeesi

Jos olet maassa, jossa tuetaan soittamista ulos, voit soittaa Meetillä yhdysvaltalaisiin ja kanadalaisiin puhelinnumeroihin. Jos organisaatiosi ottaa Meet Global Dialingin käyttöön, voit soittaa Meetillä useampiin kansainvälisiin numeroihin.

1.  Valitse vaihtoehto:
    • Jos olet kokouksessa, valitse Lisää Lisääja sitten Käytä audiolähteenä puhelinta.
    • Jos olet kokouksen lämpiössä, klikkaa oikealta Liity ja käytä puhelinta audiolähteenä.
      • Vinkki: Jos kuulut eri verkkotunnukseen kuin kokouksen omistaja, jonkun kokouksen osallistujan on ehkä hyväksyttävä sinut.
  2. Lisää puhelinnumerosi.
    • Vinkki: (Valinnainen) Jos haluat tallentaa numerosi tulevia kokouksia varten, valitse Muista puhelinnumero tällä laitteella ‑valintaruutu.
  3. Valitse Soita minulle.
  4. Paina pyydettäessä 1 puhelimestasi.

Soittamalla osallistuminen

Vinkki: Järjestelmänvalvojan on otettava soittamalla osallistuminen käyttöön. Katso tuetut maat ja alueet.

1. Valitse sopiva vaihtoehto:
    • Jos olet kokouksessa, valitse Lisää Lisääja sitten Käytä audiolähteenä puhelinta.
    • Jos olet kokouksen lämpiössä, klikkaa oikealta Liity ja käytä puhelinta audiolähteenä ja sitten Osallistu soittamalla.
      • Vinkki: Jos kuulut eri verkkotunnukseen kuin kokouksen omistaja, jonkun kokouksen osallistujan on ehkä hyväksyttävä sinut.
  2. Soita näytöllä olevaan numeroon. Kun yhteys on muodostettu, lisää PIN-koodi ja paina sitten #.
  3. Paina pyydettäessä 1 puhelimestasi.

Puhelinyhteyden katkaiseminen

• Jos haluat katkaista puhelinyhteyden mutta pysyä kokouksessa, lopeta puhelu puhelimestasi. Sinut mykistetään automaattisesti, kun lopetat puhelun.
  • Jos haluat katkaista puhelinyhteyden ja poistua kokouksesta, klikkaa kokousikkunasta Päätä puhelu Lopeta puhelu

Vinkki: Jos suljet kannettavan tietokoneesi tai kokousvälilehden, puhelinyhteytesi säilyy, mutta videosyötteesi poistetaan käytöstä. Kokouksessa näkyy vain profiilikuvasi.