Brug en telefon til lyden i et videomøde

Vigtigt! Disse funktioner er i øjeblikket tilgængelige for møder, der er arrangeret via en Google Workspace-konto.

Hvis du vil tale og lytte på din telefon, mens du deltager i et videomøde, kan du få Google Meet til at ringe til din telefon. Google Meet kan også deltage i et møde via din enhed.

Hvis du ikke deltager i mødet, deltager din computer, når din telefon opretter forbindelse. Hvis der er mere end fem personer i mødet, deltager du med lyden slået fra. Hvis lyden er slået fra på din computer, før du opretter forbindelse, deltager du i mødet uden lyd.

Hvis du f.eks. deltager i et videomøde, og netværksforbindelsen er dårlig, kan du deltage via telefon. Brug din telefon til lyd i stedet for computerens mikrofon og højttaler.

Få Meet til at ringe til din telefon

I lande, hvor funktionen til at ringe ud understøttes, kan du bruge Meet til at ringe til amerikanske eller canadiske telefonnumre. Hvis din organisation aktiverer abonnementet med internationale opkald i Meet, kan du bruge Meet til at ringe til flere internationale numre.

1.  Vælg en af mulighederne:
    • Hvis du deltager i mødet, skal du klikke på Mere Mereog så Brug en telefon til lyd.
    • Hvis du er i det grønne rum til et møde, skal du til højre klikke påDeltag og brug en telefon til lyd.
      • Tip! Hvis du er på et andet domæne end mødets ejer, skal en deltager i mødet muligvis godkende dig.
  2. Angiv dit telefonnummer.
    • Tip! Markér afkrydsningsfeltet Husk telefonnummeret på denne enhed for at gemme dit nummer til fremtidige møder.
  3. Klik på Ring mig op.
  4. Når du bliver bedt om det, skal du trykke på 1 på din telefon.

Deltag via telefon

Tip! En administrator skal aktivere deltagelse via telefon. Gå til de understøttede lande og områder.

1. Vælg en af mulighederne:
    • Hvis du deltager i mødet, skal du klikke på Mere Mereog så Brug en telefon til lyd.
    • Hvis du er i det grønne rum til et møde, skal du til højre klikke på Deltag og brug en telefon til lydog så Deltag via telefon.
      • Tip! Hvis du er på et andet domæne end mødets ejer, skal en deltager i mødet muligvis godkende dig.
  2. Indtast det nummer, der vises. Når du har oprettet forbindelse, skal du angive pinkoden efterfulgt af tasten #.
  3. Når du bliver bedt om det, skal du trykke på 1 på din telefon.

Afbryd forbindelsen til din telefon

• Hvis du vil afbryde forbindelsen til din telefon, men blive i mødet, skal du lægge på fra din telefon. Lyden slås automatisk fra, når du lægger på.
  • Hvis du vil afbryde forbindelsen til din telefon og forlade mødet, skal du klikke på Læg på Læg på i mødevinduet.

Tip! Hvis du lukker din computer eller mødefanen, bevarer din telefon forbindelsen, men dit videofeed deaktiveres. Det er kun dit profilbillede, der vises i mødet.