Utilitzar un telèfon per a l'àudio en una videotrucada

Important: actualment, aquestes funcions estan disponibles per a les reunions organitzades a través d'un compte de Google Workspace.

Pots fer que Google Meet truqui al teu telèfon per utilitzar-lo per parlar i escoltar mentre ets en una videotrucada. Google Meet també et permet participar per telèfon en una reunió des del teu dispositiu.

Si no ets a la reunió, l'ordinador s'hi unirà quan es connecti el telèfon. Si hi ha més de 5 persones a la reunió, t'hi uniràs amb el micròfon silenciat. Si el teu ordinador està silenciat abans de connectar-te, t'hi uniràs amb el micròfon silenciat.

Per exemple, si ets en una videotrucada i la connexió a la xarxa és feble, pots participar-hi per telèfon. Utilitza el telèfon per a l'àudio en lloc del micròfon i l'altaveu de l'ordinador.

Fer que Meet truqui al teu telèfon

Des d'un país en què s'admet telefonar a un participant extern, pots fer servir Meet per trucar als números de telèfon dels EUA i del Canadà. Si la teva organització activa Marcatge internacional de Meet, pots utilitzar Meet per trucar a més números internacionals.

1.  Tria una d'aquestes opcions:
    • Si ets a la reunió, fes clic a Més Més i després Utilitza un telèfon per a l'àudio.
    • Si ets a la pantalla d'espera d'una reunió, a la dreta, fes clic a Uneix-t'hi i utilitza un telèfon per a l'àudio
      • Consell: si no pertanys al mateix domini que el propietari de la reunió, és possible que algú de la reunió hagi d'acceptar la teva sol·licitud.
  2. Introdueix el teu número de telèfon.
    • Consell: per desar el teu número per a pròximes reunions, marca la casella Recorda el número de telèfon del dispositiu.
  3. Fes clic a Truca'm.
  4. Quan se't demani, prem 1 al telèfon.

Participar per telèfon

Consell: un administrador ha d'activar la funció per participar per telèfon. Ves a l'article sobre les regions i els països admesos.

1. Tria una opció:
    • Si ets a la reunió, fes clic a Més Més i després Utilitza un telèfon per a l'àudio.
    • Si ets a la pantalla d'espera d'una reunió, a la dreta, fes clic a Uneix-t'hi i utilitza un telèfon per a l'àudio i després Participa per telèfon.
      • Consell: si no pertanys al mateix domini que el propietari de la reunió, és possible que algú de la reunió hagi d'acceptar la teva sol·licitud.
  2. Marca el número que es mostra. Un cop connectat, introdueix el PIN seguit de la tecla #.
  3. Quan se't demani, prem 1 al telèfon.

Desconnectar el telèfon

• Per desconnectar el telèfon però mantenir-te a la reunió, penja la trucada des del telèfon. Se't silenciarà automàticament quan pengis.
  • Per desconnectar el telèfon i sortir de la reunió, a la finestra de la reunió, fes clic a Penja Penja

Consell: si tanques el portàtil o la pestanya de la reunió, el telèfon continuarà connectat, però el feed de vídeo es desactivarà. A la reunió només es mostra la teva imatge de perfil.