Send chatbeskeder til deltagerne i videomødet

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan sende beskeder under et videomøde til de andre deltagere i videomødet via en computer eller mobilenhed.

Bemærk!

• Hvis du deltager i et mødelokale via Google-hardware til mødelokaler, kan du se beskederne, men ikke sende nogen.
  • Beskederne er synlige for alle i opkaldet.
  • Du kan kun se de chatbeskeder, der er udvekslet, når du deltager i videomødet. Beskeder, der er sendt, før du deltager, vises ikke, og alle beskeder forsvinder, når du forlader videomødet.
  • Med undtagelse af fastgjorte chatbeskeder kan du kun se de chatbeskeder, der er udvekslet, mens du deltager i videomødet. Det betyder følgende:
    • Beskeder, der er sendt, før du deltager, vises ikke.
    • Når du forlader videomødet, forsvinder alle beskeder.
  • Hvis du bruger Meet med voiceoversoftware, modtager du en lydnotifikation, når en chatbesked sendes, men beskederne læses ikke op. Åbn chatpanelet for at høre beskeden.
  • Vigtigt! Når møder optages, gemmes logfiler med chatsamtalerne også.
  • Workspace-organisationer med adgang til administratorfunktioner kan aktivere eller deaktivere denne funktion for hele organisationen.

Få flere oplysninger om Google Meet-indstillinger for administratorer.

Send en chatbesked under et videomøde

1. Åbn Meet-appen Meet-appen.
  2. Deltag i et videomøde.
  3. Tryk på Mere Mere nederst til højre.
  4. Tryk på Beskeder i mødet Se meddelelse.

Tip! Hvis du deler en fil via chatten og vil have, at deltagerne skal redigere den, skal du sørge for at give dem redigeringsadgang.

Bloker muligheden for, at deltagere kan sende chatbeskeder i et videomøde

Vigtigt! Hvis du vil bruge denne funktion, skal du aktivere Værtsadministration.

Værter kan blokere deltagernes mulighed for at sende chatbeskeder. Deltagerne kan stadig læse beskederne.

Hvis du deaktiverer chatbeskeder i faste møder eller møder, der anvender samme mødekode, gemmes indstillingen for det næste planlagte møde. Hvis du deaktiverer chatbeskeder i et enkeltstående møde, et navngivet møde eller et møde, der starter med det samme, aktiveres indstillingen for chatbeskeder, når mødet er slut.

Aktivér eller deaktiver chatbeskeder.

1. I et møde skal du trykke på skærmen efterfulgt af Menu Mere.
  2. Tryk på Værtsfunktioner .
  3. Aktivér eller deaktiver Send chatbeskeder nederst.